پارسی دی/ کیک لبو از دسته کیک های خوش رنگ و خوشمزه است. کیک های میوه ای عموما بافتشون کمی خیس و مرطوبه ولی خمیری نیستند و اینکه در پخت این کیک وقتی لبو ها را پختید و رنده کردید آب اضافی آن را گرفته تا باعث خمیر شدن کیک نشود. کیک لبو از دسته کیک های سالم با رنگ طبیعی می باشد که شما می توانید به دلخواه آن را تزئین کنید و برای مهمونی ها و دورهمی ها استفاده کنید. این کیک علاوه بر خوشمزگی به واسطه وجود لبو دارای خواص زیادی از جمله برای کبد مفید است و سطح انرژی را بالا می برد. 
چی لازم دارم:
آرد سفید ۱ لیوان و ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
لبو پخته شد ۱/۲ لیوان
آب لبو ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کیک لبو
آب لبو ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غذا خوری
آب لیمو ۱/۲ ق غذا خوری
رنده پوست پرتقال ۱/۲ ق غذا خوری
چطور بپزم:
مرحله اول : آماده سازی مواد کیک لبو
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. تمام مواد کیک را ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید. لبو را شسته و بگذارید تا پخته شود وقتی پخت زیر آب سرد گرفته و پوستش را جدا کنید و رنده ریز بزنید و از آب لبو برای مراحل دیگر استفاده می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و ۳ بار الک می کنیم.
مرحله دوم : همزدن تخم مرغ ها
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل بمدت ۶ دقیقه با تندترین دور همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس رنده لبو یا پوره لبو را اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر هم می زنیم و روغن مایع و آب لبو را نیز اضافه کرده و ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم.
مرحله سوم : اضافه کردن آرد
آرد الک شده را طی ۳ مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.
مرحله چهارم : پخت کیک
قالب ۲۳ سانتی را از قبل چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید توجه داشته باشید که فقط ۱/۳ دیوار های قالب را چرب کنید وگرنه کیک پف نمی کند سپس مایع کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود و در فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید و بعد از اتمام زمان با خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون نیامد برای چند دقیقه دیگر دوباره زمان می دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و کمی که از حرارت افتاد کیک لبو را از قالب بیرون بیاورید.
مرحله پنجم : طرز تهیه سس کیک لبو
آب لبو و نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود سپس وقتی کمی به غلظت رسید آب لیمو را اضافه و در انتها پوست رنده شده پرتقال را افزوده و از روی حرارت بر میداریم و وفتی کیک خنک بود روی آن ریخته و تزئین کنید. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar