شيريني ها/ اسکار عصرانه ها اينجا است
آخرين خبر/ يکي از شيريني هاي خوشمزه و پر طرفدار که طرز تهيه راحتي دارد و در زماني کم قابل تهيه است و به صورت يک شيريني گرد شده است که ان را داخل سفيده تخم مرغ فرو مي کنند و سپس با مغزهاي خوراکي( گردو و بادام و ..) و يا کنجد و... روي ان را تزيين مي شود، شيريني اسکار است . اين شيريني براي ايام عيد خيلي مناسب است و نيز براي زماني که مهمان ناخوانده داريد و زمان کافي براي خريد شيريني نداريد ، چون هم با موادي ارزان قيمت و موجود در تمام خانه ها به راحتي درست مي شود و هم تهيه ان در زماني اندک ميسر است. لذا در اين مطلب طرز تهيه شيريني اسکار را که شامل پودر قند و هل و گردو خرد شده و کره و آرد و وانيل و تخم مرغ است را برايتان مي نويسم تا آن را در منزل تهيه کرده و بعنوان عصرانه با چاي ميل کنيد و يا براي پذيرايي از مهمانان ان را درست کنيد.
چي لازم دارم:
پودر قند 50 گرم
ارد 175 گرم
هل مقدار کافي
وانيل 1/2 قاشق چايخوري
گردو خرد شده 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
چه جوري درست ميشه:
مرحله اول تهيه شيريني اسکار:
ابتدا و براي شروع کار 100 گرم کره نرم شده در دماي اتاق ( مي توان بجاي کره از روغن جامد و يا روغن صاف نيز استفاده کرد) را همراه با 50 گرم پودر قند داخل يک ظرف مي ريزيم و انها را با همزن برقي خوب مخلوط مي کنيم تا سبک و کرمي و پوک شود.
مرحله دوم تهيه شيريني اسکار:
در ادامه 1 عدد تخم مرغ را که ازقبل رد دماي اتاق قرار داده بوديم را شکسته و زرده و سفيده ان را جدا مي کنيم .سپس زرده تخم مرغ را همراه با مقدار کافي پودر هل و 1/2 قاشق چايخوري وانيل به مخلوط کره و پودر قند اضافه مي کنيم و براي 2 دقيقه آنها را با همزن برقي مخلوط مي کنيم.
سفيده تخم مرغ را نيز کنار مي گذاريم تا در مراحل بعدي استفاده کنيم.
مرحله سوم تهيه شيريني اسکار:
در ادامه 175 گرم آرد را الک کرده و ان را کم کم به مايه شيريني در مرحله قبل اضافه مي کنيم و با ليسک ان را قاطي مي کنيم تا ارد کاملا در مايه شيريني قاطي شود و يکدست شود و گلوله نشود. اکنون مايه خمير شيريني به دست مي ايد. اين خمير کمي حالت شل دار د و خيلي سفت نيست.
مرحله چهارم تهيه شيريني اسکار:
در ادامه از خمير تهيه شده در مرحله قبل با دست مقداري اندازه گردو برداشته و در دست گرد و دايره اي مي کنيم .سپس سفيده تخم مرغ باقي مانده از مراحل قبل را با چنگال مي زينم تا از لختگي بيرون ايد و شيريني گرد شده را تک تک داخل سفيده تخم مرغ مي اندازيم تا کاملا در ان غوطه ور شود و همه جاي شيريني را با سفيده آغشته کنيم.
مرحله پنجم تهيه شيريني اسکار:
در ادامه شيريني را با چنگال از سفيده تخم مرغ بر داشته و داخل ظرفي که در ان گردو خرد شده و يا کنجد و يا ...است مي غلتانيم( مواد مختلفي مي توان براي لايه خارجي اين شيريني استفاده کرد مانند گردو خرد شده و پسته خرد شده و نارگيل و کنجد و تخمه افتابگردان و ...).سپس کف يک سيني فر را کاغذ روغني مي اندازيم و يا ان را با روغن مايع چرب مي کنيم و شيريني ها را با فاصله از هم کف سيني فر مي چينيم و سيني را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتي گراد براي مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا بپزد و اماده شود.
مرحله ششم تهيه شيريني اسکار:
در ادامه وقتي شيريني پخت سيني را از فر بيرون آورده و در صورت تمايل وقتي شيريني هنوز داغ است روي انها را مقداري پورد قند مي ريزيم ( ريختن پودر قند در اين مرحله اختياري است و مي توان ان را حذف کرد ولي اگر خواستيد پودر قند بريزيد بايد زماني که شيريني داغ است اين کار را انجام دهيد وگرنه پودر قند به شيريني نمي چسبد و جدا مي شود) و بعد از سرد شدن انها را از روي کاغذ روغني جدا مي کنيم و در ظرف مناسبي مي گذاريم و ان را براي عصرانه همراه با چاي و يا قهوه ميل مي کنيم و يا اين شيريني را براي پذيرايي از مهمانان در ايام عيد نوروز درست مي کنيم و با اين شيريني از مهمانان پذيرايي مي کنيم.نوش جان