ترشي ذرت؛ چاشني خوشمزه پاييزي
غذالند/ در اين مطلب با طرز تهيه ترشي ذرت يا همان ترشي شير بلال آشنا ميشويم. اين ترشي خوشمزه شامل ذرت، سير، سرکه و نمک است. با توجه به اين که مواد کمي براي آماده کردن اين ترشي خوشمزه لازم است تهيه آن بسيار ساده است و حالا که ذرت تازه در مغازهها پيدا ميشود، به شما توصيه ميکنيم حتما اين ترشي خوشمزه را در منزل آماده کنيد.
زمان لازم براي جا افتادن اين ترشي يک هفته است؛ بنابراين در زمان کوتاهي ميتوانيد اين ترشي خوشمزه را آماده کنيد. طعم ترشي ذرت ملس است که ميتواند باب ميل بسياري از افراد باشد. همان طور که اشاره شد ابتدا بايد ذرتهايي که بصورت حلقهاي برش داده شده اند در مقدار کمي سرکه جوشانده شوند تا ذرتها خوب پخته شوند.
حتما دقت کنيد که هن پخت ذرت نبايد به آن نمک اضافه کنيد، چون باعث سفت شدن دانههاي ذرت ميشود. شما بايد نمک را داخل سرکه حل کرده و روي مواد بريزيد. حتما بايد دقت کنيد که تا حدي سرکه بريزيد که کاملا روي مواد با سرکه پوشانده شود. از آنجايي که ذرت ماده اصلي اين ترشي است در اين جا شما را با برخي از خواص آن آشنا ميکنيم. ذرت نوعي دانه خوراکي است و جزو سبزيجات محسوب نميشود.
ذرت انواع مختلفي دارد که در رنگها و طعمهاي متنوع وجود دارد و محبوبترين نوع آن ذرت شيرين است که به شيوههاي مختلف ميتواند در رژيم غذايي گنجانده شود. ذرت منبع مناسبي از مواد مغذي مورد نياز بدن است. ذرت حاوي فيبر بالايي است و منبع مناسب ويتامينهاي A و B و C است. همچنين ذرت حاوي املاح معدني از جمله آهن، پتاسيم و کلسيم است. مصرف ذرت بدليل وجود مقادير بالاي فيبر سبب جلوگيري از بروز يبوست و بواسير ميشود. از آنجايي که ذرت حاوي ويتامين B است مصرف آن به بهبود فرآيند رشد کمک ميکند.
مواد لازم
- ذرت: ۴ يا ۶ عدد (تازه)
- سرکه انگور: به مقدار لازم
- سير: ۷ يا ۸ حبه
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهيه
۱. مقدار کمي سرکه را همراه با ذرتهاي حلقه شده در ظرف مناسب به مدت چند دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
۲. پس از پختن ذرتها آنها را داخل آبکش ريخته و دو يا سه ساعت زمان بدهيد تا آب ذرتها گرفته شود.
۳. سپس ذرتها را همراه با سيرهاي خلال شده درون ظرف ترشي بريزيد.
۴. در يک ظرف جداگانه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس روي ذرتها بريزيد.
۵. درب ظرف ترشي را محکم بسته و يک هفته زمان بدهيد تا جا بيفتد.