نماد آخرین خبر

طرز تهيه يک غذاي جديد و خوشمزه با سيب زميني و تخم مرغ

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه يک غذاي جديد و خوشمزه با سيب زميني و تخم مرغ

آشپزي ها/ سيب زميني و تخم مرغ غذايي است که مطمئنا همه از آن لذت خواهند برد. در دستور پخت اين غذاي لذيذ از مواد ساده‌اي استفاده ميشود که همه در خانه دارند و مي‌توانند غذاي شگفت انگيزي را با آن‌ها ايجاد کنند. ميتوانيد هم با سيب زميني ساده و هم با سيب زميني شيرين تهيه کنيد که يک ترکيب عالي با نان تست ميشود. براي آشنايي با اين دستور پخت، گزارش ما را دنبال کنيد.


مواد لازم:

۲ عدد سيب زميني متوسط ​​يا بزرگ
۱ عدد پياز زرد متوسط خرد شده
۴ عدد تخم مرغ کوچک
۳ يا ۴ حبه سير ريز خرد شده
۴ اونس (۱۰۰ گرم) پنير پيتزا

۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون يا ۱ قاشق غذاخوري کره
پيازچه تازه، خرد شده
نمک و فلفل سياه تازه آسياب شده

دستور پخت:

فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) گرم کنيد. سيب زميني‌ها را بشوريد، آن‌ها را با چنگال سوراخ کنيد و به مدت ۳۰-۴۰ دقيقه در فر بپزيد تا نرم شوند. در يک ماهيتابه بزرگ روغن يا کره را روي حرارت متوسط ​​رو به زياد گرم کنيد. پياز را با سير حدود ۵ دقيقه تفت دهيد تا نرم شود.

وقتي سيب زميني‌ها به اندازه کافي خنک شدند، از وسط نصف کنيد، داخل سيب زميني‌ها را خالي کنيد و تقريباً ۱/۴ سيب زميني را روي پوستش باقي بگذاريد. سيب زميني خارج شده را پوره کنيد سپس با پنير رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا ترکيب شوند.

پوست سيب زميني را روي سيني فر قرار دهيد و آن‌ها را با مخلوط پر کنيد. مخلوط را با قاشق فشار دهيد تا يک فضاي خالي براي تخم مرغ‌ها ايجاد شود. پيازچه خرد شده را روي آن‌ها بپاشيد و روي هر سيب زميني پر شده يک تخم مرغ بشکنيد. در دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت) به مدت ۱۰-۱۵ دقيقه بپزيد تا تخم مرغ پخته شوند. سفيد‌ها پخته مي‌شوند، ولي زرده‌ها کمي عسلي خواهند بود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره