نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه آش جو خوشمزه با کشک

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه آش جو خوشمزه با کشک

غذالند/ آش جو يکي از آش‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني است در طبخ اين نوع آش از سبزيجات معطر و مخصوص آش نظير: تره، جعفري، گشنيز، شويد و حبوبات نظير نخود، لوبيا، عدس و برنج و جو پوست گرفته، پياز و کشک غليظ زردچوبه و روغن استفاده مي‌شود.

مواد لازم

کشک: نصف پيمانه
جو پوست کنده: يک پيمانه
نخود: نصف پيمانه
عدس: نصف پيمانه
لوبيا چيتي: نصف پيمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوري

سبزي آش: ۱ کيلوگرم
پياز متوسط: ۱ عدد
نعنا خشک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا حبوبات و جو پاک شده را که ترجيحا از شب قبل خيسانده شده است با مقداري آب روي حرارت مي‌گذاريم.

کمي زردچوبه را در يک فنجان سرخالي روغن مايع تفت مي‌دهيم و به حبوبات اضافه مي‌کنيم وصبر مي‌کنيم تا کاملا پخته شود.

سپس پياز را نگيني خرد کرده به همراه مقداري نعنا خشک و زردچوبه کمي تفت مي‌دهيم.

نعنا و پياز داغي را که آماده کرده ايم به آش اضافه مي‌کنيم.

سپس در نيم ساعت آخر پخت، سبزي را به آش در حال جوش اضافه مي‌کنيم و در ظرف را مي‌بنديم تا خواص سبزي در آن باقي بماند.

بعد از حدود ۱۵ دقيقه کشک را آهسته آهسته به آش اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم ۱۰ تا ۱۵ دقيقه با حرارت کم بجوشد.

در آخر نمک را هم به آن اضافه مي‌کنيم.

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره