نماد آخرین خبر

طرز تهيه کيک پرتقال يوناني؛ خوش عطر و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کيک پرتقال يوناني؛ خوش عطر و خوشمزه

 کتاب کاله/ دسر‌هاي يوناني انواع مختلف و جذابي دارند. از پاي و کيک بگيريد تا کوکي‌هاي ترد و خوش آب و رنگ. خوشمزه جات يوناني معمولا با عسل، آجيل، خامه و ميوه درست مي‌شوند. کيک پرتقال يکي از همين شيريني‌هاي سنتي و فوق العاده است که در اين مطلب طرز تهيه آن را ياد مي‌گيريد.

کيک پرتقال يوناني يا پُرتوکالوپيتا Portokalopita يک کيک بسيار خوشمزه و متفاوت با عطر و طعم شربت است که با ماست پر چرب، پرتقال تازه و دارچين درست مي‌شود. کافيست روي کيک يک قاشق پر بستني وانيلي قرار دهيد و روي آن هم مقداري سس شکلات بريزيد تا آب از دهان تان جاري شود.

مواد لازم:
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم
روغن ذرت ۱ پيمانه
شکر ۱ پيمانه
آب پرتقال ۱ پيمانه
بکينگ پودر ۴ قاشق غذاخوري

پوست پرتقال ۱ عدد (رنده شده)
وانيل ۱ قاشق غذاخوري
خمير يوفکا ۴۵۰ گرم

مواد لازم براي سيروپ:
آب ۲ پيمانه
شکر ۲ پيمانه
پوست پرتقال ۱ عدد (رنده شده)
چوب دارچين ۱ عدد

طرز تهيه کيک پرتقال يوناني:

خمير يوفکا را باز کنيد، ورق‌هاي آن را روي يک سطح صاف قرار دهيد و به مدت ۲۰ دقيقه در دماي اتاق بگذاريد تا خشک شود. سپس چندتا از ورق‌هاي يوفکا را روي يک سيني فر بزرگ باز کنيد و در دماي ۱۰۰ درجه سانتيگراد بپزيد تا خشک شوند. اين کار را در مورد ساير خمير‌هاي يوفکا تکرار کنيد.

براي آماده کردن اين کيک با ماست پرچرب ابتدا بايد سيروپ يا شربت آن را درست کنيد. داخل يک قابلمه، شکر و پوست پرتقال رنده شده را به همراه يک تکه چوب دارچين به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه بجوشانيد تا شکر خوب حل شود و شربت غلظت پيدا کند. سپس شربت را کنار بگذاريد تا خنک شود.

حالا نوبت آماده کردن کيک است. روغن ذرت را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد، به آن شکر اضافه کنيد و هم بزنيد. ماست، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده و وانيل را به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا تمام ترکيبات به طور يکدست با هم ترکيب شوند و ماده نرم و صافي به دست بيايد. بکينگ پودر را به مواد اضافه کنيد و آرام هم بزنيد.

ورقه‌هاي يوفکا را با دست تکه تکه کنيد و به مخلوط اضافه کنيد، سپس خوب هم بزنيد.

يک برس آشپزي برداريد و به کمک آن کف و کناره‌هاي سيني فر يا ظرف مناسب براي پخت کيک را خوب روغن مالي کنيد و مواد را داخل آن بريزيد. سيني را داخل فر که ۴۰ تا ۵۰ دقيقه قبل با دماي ۱۷۰ درجه سانتيگراد گرم کرده‌ايد قرار دهيد. وقتي کيک رنگ خوبي پيدا کرد و به نظر پخت يک چنگال داخل آن بزنيد و اگر چنگال بدون چسبيدن مواد به آن بيرون آمد کيک پرتقال و ماست يوناني شما آماده است.

نوبت مرحله هيجان انگيز است! شربت پرتقال سردي را که آماده کرده بوديد را روي کيک داغ بريزيد و بگذاريد خوب جذب شود، سپس کيک را داخل يخچال قرار دهيد تا سرد شود. بهتر است اين کيک سرد سرو شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره