طرز تهيه رولت سيب زميني حرفه اي و خوشمزه
چي شي/ رولت سيب زميني يکي از انواع غذاهاي مجلسي بين المللي است که ميتوانيد از آن به عنوان پيش غذا هم استفاده کنيد، براي مشاهده اين آموزش آشپزي در ادامه با ما باشيد.
مواد مياني رولت سيب زميني
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهاي رنگي ۲ عدد متوسط
پياز ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
زردچوبه و فلفل قرمز به مقدار کافي
روغن مايع به مقدار کافي
دستور تهيه مواد مياني رولت
ابتدا پياز را به صورت نگيني ريز خرد ميکنيم، سپس به همراه مقداري روغن در يک تابه مناسب تفت ميدهيم تا پياز طلايي و سبک شود. در ادامه مقداري زردچوبه اضافه ميکنيم و يک دقيقه ديگر مخلوط پياز و زردچوبه را تفت ميدهيم.
در اين مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه ميکنيم و خوب تفت ميدهيم تا رنگ گوشت تغيير کند و کمي سرخ شود، سپس فلفل دلمه ايها را به صورت نگيني خرد ميکنيم و به تابه اضافه ميکنيم و چند دقيقه تفت ميدهيم.
پس از اينکه فلفل دلمهاي را تفت داديم وسط تابه را باز ميکنيم و رب گوجه فرنگي را وسط تابه کمي تفت ميدهيم تا کاملا سرخ شود و طعم خامي اش از بين برود. در ادامه مقداري نمک و فلفل سياه اضافه ميکنيم و با مواد مخلوط ميکنيم.
در اين مرحله به اندازه يک ليوان دسته دار فرانسوي آب جوش به تابه اضافه ميکنيم و درب تابه را مي گذاريم تا گوشت به خوبي بپزد. زماني که آب داخل تابه کشيده شد انرا از روي حرارت بر ميداريم و کنار ميگذاريم تا مواد خنک شود.
مواد لازم براي ۴ نفر
سيب زميني ۳ عدد درشت
تخم مرغ ۲ عدد درشت
پنير پيتزا ۱٫۵ ليوان
جعفري ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه هر کدام ۱ قاشق مرباخوري
دستور پخت رولت سيب زميني
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد روشن کنيم تا به طور کامل گرم شود، سپس سيب زمينيها را پوست ميگيريم و به خوبي ميشوييم، سپس با رنده درشت رنده ميکنيم و با فشار دست آب اضافي سيب زمينيها را ميگيريم.
سيب زميني رنده شده را داخل يک کاسه بزرگ ميريزيم. در ادامه تخم مرغها را به همراه پنير پيتزا، نمک و فلفل سياه به کاسه اضافه ميکنيم، جعفري را هم به صورت ساطوري خرد ميکنيم و به کاسه اضافه ميکنيم، حالا مواد را به خوبي مخلوط ميکنيم تا يکدست شوند.
کف يک سيني فلزي با اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتي متر را با کاغذ روغني ميپوشانيم و کاغذ روغني را هم کمي چرب ميکنيم، سپس مواد را روي سيني ميريزيم و با قطر يکسان پخش ميکنيم و روي انرا با پشت قاشق کاملا صاف ميکنيم.
سيني را به مدت حدودا ۳۰ دقيقه درون فر قرار ميدهيم تا مايه رولت بپزد. پس از گذشت چند دقيقه به صورت متداوم به مايه رولت سر بزنيد تا بيش از حد خشک و برشته نشود. همين که سطح مايه رولت کمي طلايي شود کافيست.
پس از اينکه مايه رولت را از فر خارج کرديم سريعا مايه گوشت چرخ کرده را روي ان ميريزيم و به صورت يکدست پخش ميکنيم، سپس به آرامي رول ميکنيم و مجددا سيني را داخل فر قرار ميدهيم تا روي رولت طلايي شود.
براي طلايي شدن روي رولت فقط چند دقيقه گريل را روشن ميکنيم تا روي رولت طلايي شود. حالا مجددا رولت را بيرون ميآوريم و کمي پنير پيتزا روي آن ميريزيم و مجددا داخل فر قرار ميدهيم و فقط گريل بالا را روشن ميکنيم تا پنير پيتزا طلايي شود.
حالا رولت سيب زميني را از فر خارج ميکنيم و کمي صبر ميکنيم تا کمي خنک شود سپس به صورت لايهاي برش ميزنيم و به سيلقه خود تزيين ميکنيم. در اخر رولت سيب زميني را به همراه سسهاي دلخواه سرو ميکنيم.
نکات پخت رولت سيب زميني
به احتمال زياد زماني که رولت را پس از پخت از فر خارج کنيد کاغذ روغني به پشت رولت چسبيده است و جدا نميشود. براي جدا شدن کاغذ روغني کافيست با يک قلمو را با آب خيس کنيد و پس کاغذ روغني بکشيد تا به راحتي جدا شود.