طرز تهيه کيک توت فرنگي يخچالي خوشمزه بدون نياز به فر

مجله کوروش/ پاي توت فرنگي خامهاي يک شيريني خوشمزه که هم در فر و هم بدون فر و به صورت يخچالي آماده ميشود. طرز تهيه شيريني پاي توت فرنگي خامهاي يخچالي بدون نياز به فر که در واقع يک نوع دسر کيک توت فرنگي ساده و بدون فر است را در ادامه بخوانيد.
مواد لازم
بيسکويت ساقه طلايي يا پتي بور يا اوريو: ۳۰۰ گرم
کره آب شده: ۱۰۰ گرم
توت فرنگي تازه: ۳۵۰ گرم
پودر ژلاتين: ۱و نيم قاشق غذاخوري
آب سرد: ۴ قاشق غذاخوري
خامه فرم گرفته قنادي: ۳۵۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
عصاره وانيل: ۱ قاشق چايخوري
طرز تهيه
براي درست کردن اين دسر پاي توت فرنگي نيازي به خمير پاي نداريم، چون قرار است بدون فر و يخچالي درست شود. اما اگر شما قصد تهيه شيريني پاي توت فرنگي با خمير پاي و در فر را داريد مقاله طرز تهيه خمير پاي را در مجله کوروش بخوانيد. طرز تهيه کيک پاي توت فرنگي خامهاي بسيار ساده است.
براي طرز تهيه کيک پاي توت فرنگي خامهاي يخچالي و بدون فر ابتدا بايد پايه يا کراست بيسکويتي پاي را درست کنيد. براي پاي بيسکويتي از انواع بيسکويت پتي بور يا ساقه طلايي و انواع بيسکويتهاي شکلاتي و کاکائويي ميتوانيد استفاده کنيد که در اين صورت کيک توت فرنگي خامهاي با پايه شکلاتي خواهيد داشت.
ابتدا بايد پايه يا کراست بيسکويتي اين شيريني توت فرنگي خوشمزه بدون فر را درست کنيد. کره را روي شعله ملايم گاز آب کنيد. بيسکويتها را در غذاساز پودر کنيد و با کره آب شده مخلوط کنيد. تا اينجاي کار همه چيز شبيه درست کردن انواع چيزکيک يخچالي با پايه و کراست بيسکويت است. پايه بيسکويتي را در قالب کيک بريزيد و با ته قاشق خوب فشرده کنيد. روي آن را با سلفون بپوشانيد و در فريزر بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد.
سپس فيلينگ کيک را درست کنيد. ۲۵۰ گرم توت فرنگي شسته و خرد شده را در غذاساز يا ميکسر بريزيد و پوره کنيد. ژلاتين را با آب سرد حل کنيد و روي شعله ملايم گاز هم بزنيد تا يکدست شود. ژلاتين حل شده را در پوره توت فرنگي بريزيد و خوب هم بزنيد. خامه فرم گرفته قنادي را تهيه کنيد. مقاله طرز تهيه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه يا قنادي را بخوانيد. ميتوانيد خامه صبحانه يا خامه فرم گرفته را در يک ظرف بريزيد و با همزن برقي هم بزنيد تا فرم بگيرد و سفت شود. سپس عصاره وانيل و پودر قند را اضافه کنيد و خوب با خامه مخلوط کنيد.
ترکيب پوره توت فرنگي و ژلاتين حل شده را به خامه اضافه کنيد و با ليسک در جهت عقربههاي ساعت هم بزنيد. به اين ترکيب حدود ۱۰۰ گرم توت فرنگي شسته و خرد شده هم اضافه کنيد و با ليسک دوباره هم بزنيد.
کراست بيسکويتي را از فريزر بيرون بياوريد و مايه فيلينگ دسر توت فرنگي را روي آن بريزيد. کيک توت فرنگي خامهاي يخچالي را با توت فرنگي و تکههاي بيسکويت تزيين کنيد و به مدت ۲ الي ۳ ساعت ديگر در يخچال بگذاريد تا خوب خودش را بگيرد. سپس کيک را با يک چاقوي تيز برش بزنيد. کيک پاي توت فرنگي يخچالي و بدن فر را با ساير انواع ميوه فصل به همين ترتيب ميتوانيد درست کنيد.