طرز تهيه يک آش رشته متفاوت و خوشمزه

بيتوته/ درگزارش زير قصد داريم شما را با دستور پخت آش رشته با آب گوجه فرنگي آشنا کنيم.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۰/۵ کيلو
پياز رنده شده ۱ فنجان
پياز داغ ۱ فنجان
سبزي آش (تره، جعفري، گشنيز، اسفناج) ۱ کيلو
رشته آشي ۳۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوري
حبوبات (نخود، لوبياچيتي و عدس) از هر کدام ۱ فنجان
گوجه فرنگي ۳ کيلو
سير داغ و نعناع داغ ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
سرکه به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهيه آش رشته با آب گوجه فرنگي:
حبوبات را که قبلاً شسته و خيس کرده ايد بگذاريد بپزد. گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و گوشت را به شکل کوفته ريزه درست کنيد و با پياز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه کنيد. سپس سبزي شسته شده و خرد شده را هم اضافه کنيد. گوجه فرنگيها را پس از شستن از وسط نصف کرده، هسته آنها را بگيريد و در صافي بريزيد. بعد گوجه فرنگيها را رنده کرده و پوست آن را کنار بگذاريد.
گوجه فرنگي رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به حبوبات پخته شده اضافه کنيد. رشته را هم بريزيد تا با شعله ملايم بپزد و آش جا بيفتد. سعي کنيد آش را به ملايمت هم بزنيد تا رشتهها له نشده و آش ته نگيرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگي ريخته و سطح آن را با سير داغ و نعناع داغ تزئين کنيد. موقع سرو آش ميتوانيد آن را با کمي سرکه ميل کنيد که خوشمزهتر ميشود.