نماد آخرین خبر

طرز تهيه کدو کبابي مزه دار شده به سبک و سياق ايتاليايي

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه کدو کبابي مزه دار شده به سبک و سياق ايتاليايي

کتاب کاله/ گياهخواران يا کساني که طرفدار يک شام سبک و خوشمزه‌اند، يا حتي کساني که عاشق مزه کردن پيش غذا‌هاي مختلف هستند و پيش غذا را حتي به غذاي اصلي ترجيح مي‌دهند. کدو کبابي مزه‌دار شده به سبک و سياق ايتاليايي يک پيشنهاد جذاب است. اين پيشنهاد جذاب با چاشني‌هاي خاصي مزه‌دار شده و داخل فر کبابي مي‌شود. همراه ما باشيد.

مواد لازم

کدو سبز چهار عدد
روغن زيتون سه قاشق غذاخوري
پودرسوخاري سفيد خشک ۵۰ گرم
دانه کاج ۵۰ گرم
پياز شش عدد
سير يک حبه

گوجه فرنگي خشک و مزه دار شده در روغن زيتون شش عدد
برگ آويشن يک قاشق غذاخوري
پودر پنير پارمسان  ۲۵۰ گرم
فلفل سياه به مقدار لازم

طرز تهيه

ايتاليايي‌ها عاشق ترکيب سير و گوجه هستند و اگر شما هم به گوجه خشک دسترسي داريد از پاستا با گوجه خشک گرفته تا اين غذاي خوشمزه را مي‌توانيد به راحتي تهيه کنيد. براي شروع پياز را خوب بشوييد و به صورت نگيني خرد کنيد. حبه سير را هم بعد از پوست کندن و آب گرفتن به کمک گوشت‌کوب له کنيد.

در اين مرحله بايد چاشني گوجه فرنگي خشک و مزه‌دار شده در روغن را به اندازه لازم داخل آبکش بريزيد تا روغن آن کاملا گرفته شود. (اين چاشني به صورت کارخانه‌اي در خيلي از کشور‌ها موجود است و در ايران هم به صورت سنتي مي‌توانيد آن را از ترشي فروشي‌ها تهيه کنيد. اما چون ممکن است به آساني آن را پيدا نکنيد، طرز تهيه آن را در ادامه گفتيم).

کدو‌ها را خوب بشوييد و بدون اين که پوست آن‌ها را بگيريد از طول نصف کنيد. حالا فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد. بعد از چند دقيقه که فر به حرارت مورد نظر رسيد کدو‌ها را با يک قاشق غذاخوري روغن زيتون چرب کنيد و حدود بيست دقيقه روي کاغذ نسوز داخل فر قرار دهيد.

نوبت آماده کردن چاشني غذا است. براي مزه‌دار کردن کدوها، پودر سوخاري، پياز خرد شده، سير له شده و گوجه فرنگي خشک شده در روغن، پودر پنير پارمسان و برگ آويشن را داخل يک کاسه با هم مخلوط کنيد. دان کاج را هم داخل مخلوط‌کن بريزيد و بعد از کمي خرد شدن به مواد اضافه کنيد. مواد را با هم مخلوط کنيد. در آخر با مقدار زيادي فلفل سياه مزه‌دار کنيد.

کدو‌ها را از فر بيرون بياوريد. چاشني آماده شده و باقي روغن زيتون را روي آن‌ها بريزيد و دوباره حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا طلايي‌رنگ شوند.

گوجه فرنگي‌ها را به صورت حلقه‌اي برش داده و داخل فر يا زير آفتاب خشک کنيد. سپس لايه لايه گوجه فرنگي‌هاي خشک شده را داخل شيشه با مقداري آويشن و برگ رزماري بچينيد. اجازه دهيد يک سانتي‌متر از روي شيشه خالي بماند، سپس روغن زيتون را روي گوجه‌ها ريخته و در شيشه را محکم ببنديد و در يخچال قرار دهيد. گوجه فرنگي خشک شده در روغن زيتون را مي‌توانيد به صورت آماده از ترشي فروشي‌ها تهيه کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar