نماد آخرین خبر

شام/ شاورماي مرغ را به ساندويچي لذيذ تبديل کنيد

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
شام/ شاورماي مرغ را به ساندويچي لذيذ تبديل کنيد

پارسي دي/ شاورما مرغ يکي از ساندويج هاي بسيار خوشمزه عربي و لبناني مي باشد. اين ساندويج محبوب در قرن نوزدهم توسط لبناني ها گشترش پيدا کرد. شاروما ساندويج محبوب خياباني مي باشد که امروز در سراسر دنيا با مواد هاي محتلف تهيه مي شود. شاورما مي توانيد هم با مرغ هم دنر کباب يا سوسيس تهيه کنيد. شاورما را با دو نوع سس سرو مي کنند يکي سس سير يکي سس ارده که هر دو در لبنان محبوب مي باشد. شاورما در نان دو لايه پيتا تهيه مي شود براي درست کردن اين ساندويج خوشمزه و جذاب مي توانيد اين نان را يا در منزل يا به صورت حاضري تهيه کنيد. شاورما را مي توان به عنوان يک وعده غذايي در نظر داشت.
چي لازم دارم:
سينه مرغ ۱ عدد
ماست چکيده ۱/۲ پيمانه
رنده پوست پرتقال ۱/۲ ق چاي خوري
آب ليمو ۱ ق غذا خوري

گوجه ۲ عدد
خيارشور ۴ عدد
کاهو ۱ پيمانه
نمک و فلفل و سير و ميخک و آويشن به مقدار لازم
مواد لازم براي تهيه سس شاورما
ارده ۳ ق غذا خوري
ماست غليظ ۱/۲ ليوان
روغن زيتون ۲ ق غذا خوري
آب ليمو ۲ ق غذا خوري
نمک و پودر سير و فلفل قرمز به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله اول : مرينت کردن مرغ
ابتدا سينه مرغ را به صورت نواري خرد کنيد سپس داخل ظرفي ريخته و ماست و ليمو و ادويه ها را به همراه رنده پوست پرتقال (قسمت سفيد پرتقال رنده نشود باعث تلخي مي شود) اضافه ميکنيم. مواد را با مرغ ماساژ دهيد سپس براي ۴ الي ۵ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا مرغ خوب مزه دار شوند.
مرحله دوم : پخت سينه هاي مرغ
سينه هاي مرغ را بگذاريد روي صافي تا سس اضافي آن خارج شود سپس کمي به سينه هاي مرغ روغن زده و يک تابه را روي حرارت گذاشته تا داغ شود سپس سينه مرغ را داخل تابه بدون روغن سرخ کنيد اولش کمي مرغ آب مي اندازد ولي بعدش شروع به سرخ شدن مي کند تا طلايي شود زياد سرخ نکنيد تا خشک شود.
مرحله سوم : تهيه سس مخصوص شاورما
ارده را با ماست خوب مخلوط کرده سپس روغن زيتون و ادويه ها را اضافه کنيد تا به غلظت سس مايونز برسد.
مرحله آخر
گوجه ها را شسته و خشک کنيد سپس به صورت نواري برش زده همچنين خيار شور را نيز به صورت نواري برش بزنيد. کاهو را ريز خرد کنيد اگر کاهو در دسترس نداشتيد از کلم هم مي توانيد استفاده کنيد. حالا لاي نان پيتا را باز کرده و از سس مخصوص روي نان بماليد سپس مرغ هاي سرخ شده را به همراه گوجه و خيارشور و کاهو بريزيد و رول کرده سپس با سس گوجه فرنگي ميل نماييد. نوش جان

نکات کليدي در تهيه شاورما مرغ
مي توانيد بجاي سينه مرغ از بوقلمون يا گوشت استفاده کنيد.
اگر نان پيتا در دسترس نداشتيد از نان باگت استفاده کنيد و کمي آنها را گريل کنيد.
براي تهيه سس سير هم ۱ ق غذا خوري نشاسته ذرت و با ۱ ليوان نشاسته روي حرارت بگذاريد تا غليظ شود سپس با سير و کمي ادويه و روغن زيتون داخل ميکسر بريزيد تا به غلظت نهايي برسد.
شاورما بدون سس سرو نمي شود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره