نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

نحوه پخت نرگسي براي کساني که از بوي اسفناج خوششان نمي آيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
نحوه پخت نرگسي براي کساني که از بوي اسفناج خوششان نمي آيد

بيتوته/ نرگسي يکي از غذاهاي رژيمي و مفيد مي باشد. که مي توانيد آن را در وعده ي غذايي خود بگنجانيد. افرادي که اسفناج دوست دارند. عاشق اين غذا مي شوند.
مواد لازم براي تهيه نرگسي اسفناج :
 اسفناج خام 300 گرم
 پياز بزرگ 1 عدد
 سير2 حبه 
 تخم مرغ2 عدد 

 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 
 
طرز تهيه نرگسي اسفناج :
براي تهيه ي نرگسي اسفناج، ابتدا اسفناج ها را بشوييد و آن ها را با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنيد.
سپس اسفناج ها را داخل قابلمه اي بريزيد و روي گاز قرار بدهيد. در قابلمه را ببنديد اجازه بدهيد بپزند. لازم به اضافه کردن آب نيست، اسفناج ها آب مي اندازند. پس 10-15 دقيقه مي پزند.
در حين پخت اسفناج ها، پيازها را خرد کنيد. اگر دوست داريد طعم پياز را در حين پخت زير دندان حس کنيد، آن ها را خلالي خرد کنيد و اگر اينگونه دوست نداريد آن ها را نگيني ريز خرد کنيد. من ترجيح مي دهم آن ها پيازها خلالي باشند. سپس آن ها را با کمي روغن تفت بدهيد.
زماني که رنگ پيازها کمي تغيير کرد سيرهاي رنده شده يا له شده را اضافه کنيد و با هم تفت بدهيد تا سير و پيازها طلايي شوند. مقداري زردچوبه به آن اضافه کنيد.
اسفناج هاي پخته شده را آبکش کنيد تا آب آن خارج شود. سپس آن ها را به پيازها اضافه کنيد. اسفناج ها نبايد آب داشته باشند، همه ي مواد را با هم تفت بدهيد. مقداري نمک و فلفل به آن ها اضافه کنيد. مواد بايد با هم به طور کامل مخلوط و يکدست شوند.
اگر آب انداخت اجازه بدهيد آب آن کاملا کشيده شود. در پايان تخم مرغ ها را روي اسفناج ها بشکنيد و در قابلمه را بگذاريد تا تخم مرغ ها کاملا بپزند. دقت کنيد حرارت گاز بايد کم باشد. نرگسي اسفناج را مي توانيد با نان يا برنج به همراه ماست ميل کنيد.
نکاتي در تهيه ي نرگسي :
• افرادي که از طعم اسفناج بدشان مي آيد اجازه بدهند کمي بيشتر بپزند و آب آنها کاملا کشيده و خشکِ خشک شوند. سپس تخم مرغ را اضافه کنند فوق العاده مي شود.
• پس از شکستن تخم مرغ ها بر روي اسفناج ها مي توانيد آن ها را با اسفناج ها مخلوط کنيد و يا به صورت عسلي بگذاريد باقي بماند. و يا آن ها را روي اسفناج ها بشکنيد و اجازه بدهيد به همان صورت کاملا بپزند؛ که اين به سليقه شما بستگي دارد.
• براي اينکه نرگسي شما خوشمزه تر شود و ظاهر مجلسي به خود بگيرد، مقداري گردوي خرد شده را به غذا اضافه کنيد.
• قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به تابه، مي توانيد اسفناج ها را به گوشه تابه انتقال دهيد، تخم مرغ ها را در گوشه خالي تابه بشکنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره