نماد آخرین خبر

شيريني ها/ تهيه نان روسي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرين خبر

چي لازم داريم:
آرد : 750 گرم.
شير : 500 ميلي ليتر
روغن مايع : 1/3 ليوان.
شکر : 150 گرم.
پودر خمير مايه : 1 ق غ.
نمک : 1 ق چ.
بهبود دهنده : 1 ق چ (الزامي نيست).
براي کرامبل :
آرد : 50 گرم.
شکر : 45 گرم.
کره :30 گرم.


چه طور بپزيم:
ابتدا يک قاشق شکر و يک قاشق پودر خمير مايه را به شير ولرم شده اضافه ميکنيم، روشو پوشانده ده دقيقه استراحت مي‌دهيم تا خمير مايه عمل بياد.
داخل ظرف گودي آرد رو ريخته، شکر، نمک، روغن، بهبود دهنده و مخلوط شير رو کم کم اضافه و مخلوط ميکنيم، خمير رو به مدت ده دقيقه ورز مي‌دهيم تا حدي که بدست نچسبد، دقت کنين که آرد زيادي به خورد خمير ندين چون نون سفت ميشه، ميتونين دستتون رو يکم چرب کنين بعد خمير رو ورز بدين، حالا روي خمير رو با سلفون پوشانده به مدت يک تا يک و نيم ساعت استراحت بدين تا حجم خمير چند برابر شود.
از خمير چونه هاي 90 گرمي درست کنين داخلش مطابق فيلم شکلات صبحونه يا انواع مارمالاد بريزين و چونه ها رو به صورت گلوله درآورده داخل ظرف چرب شده بچينين، دوباره روي ظرف رو با سلفون پوشانده بيست دقيقه استراحت دهيد.
سپس روي نون ها رو رومال ميکنيم، يک عدد زرده ي تخم مرغ، کمي زعفران و يک قاشق شير رو با هم مخلوط کرده روي نون ها با برس مي ماليم.
براي تهيه ي کرامبل، آرد، شکر و کره رو با هم مخلوط کرده با دست ورز مي‌دهيم تا به صورت پودر بشن، سپس روي نون ها مي پاشيم.
فر رو از قبل گرم کرده و يه ظرف آب داخل فر قرار مي‌دهيم، نون رو داخل فر گذاشته به مدت 25 دقيقه و حرارت 180 درجه تا وقتي روي نون طلايي شود.
از صفحه آشپزي خوب

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره