آخرین خبر

چی لازم داریم:
آرد : 750 گرم.
شیر : 500 میلی لیتر
روغن مایع : 1/3 لیوان.
شکر : 150 گرم.
پودر خمیر مایه : 1 ق غ.
نمک : 1 ق چ.
بهبود دهنده : 1 ق چ (الزامی نیست).
برای کرامبل :
آرد : 50 گرم.
شکر : 45 گرم.
کره :30 گرم.


چه طور بپزیم:
ابتدا یک قاشق شکر و یک قاشق پودر خمیر مایه را به شیر ولرم شده اضافه میکنیم، روشو پوشانده ده دقیقه استراحت می‌دهیم تا خمیر مایه عمل بیاد.
داخل ظرف گودی آرد رو ریخته، شکر، نمک، روغن، بهبود دهنده و مخلوط شیر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم، خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم تا حدی که بدست نچسبد، دقت کنین که آرد زیادی به خورد خمیر ندین چون نون سفت میشه، میتونین دستتون رو یکم چرب کنین بعد خمیر رو ورز بدین، حالا روی خمیر رو با سلفون پوشانده به مدت یک تا یک و نیم ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر چند برابر شود.
از خمیر چونه های 90 گرمی درست کنین داخلش مطابق فیلم شکلات صبحونه یا انواع مارمالاد بریزین و چونه ها رو به صورت گلوله درآورده داخل ظرف چرب شده بچینین، دوباره روی ظرف رو با سلفون پوشانده بیست دقیقه استراحت دهید.
سپس روی نون ها رو رومال میکنیم، یک عدد زرده ی تخم مرغ، کمی زعفران و یک قاشق شیر رو با هم مخلوط کرده روی نون ها با برس می مالیم.
برای تهیه ی کرامبل، آرد، شکر و کره رو با هم مخلوط کرده با دست ورز می‌دهیم تا به صورت پودر بشن، سپس روی نون ها می پاشیم.
فر رو از قبل گرم کرده و یه ظرف آب داخل فر قرار می‌دهیم، نون رو داخل فر گذاشته به مدت 25 دقیقه و حرارت 180 درجه تا وقتی روی نون طلایی شود.
از صفحه آشپزی خوب

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar