ميز اردور/ باسلوق خانگي دسر خوشمزه ايراني

برترين ها/ باسلوق
چي لازم داريم:
پودر نارگيل: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
پودر ژلاتين: ۲ قاشق غذاخوري
نشاسته: ۲ ليوان
شکر: ۲ ليوان
وانيل: يک قاشق چاي خوري
آب: ۳ ليوان
گلاب: نصف ليوان
چطور درست کنيم:
۱. يه ظرفي رو برميداريم و نشاسته و يک ليوان آب رو ميريزيم توش. ترکيب نشاسته و آب رو ۱۵ دقيقه ميزاريم بمونه.
۲. پانزده دقيقه که گذشت با همزن دستي خوب هم ميزنيمش و مخلوط ميکنيم و به ترتيب شکر رو با ۲ ليوان آب بهش اضافه ميکنيم.
۳. بعد از اضافه کردن آب و شکر، ترکيبمون رو با همزن دستي خوب مخلوط ميکنيم و هم ميزنيم و بعد به داخل ديگ يا تابه انتقال ميديم و ميزاريمش رو حرارت ملايم گاز و بازم هم ميزنيم. دقت کنين که از اين مرحله به بعد خيلي سرعت عمل بايد داشته باشين تا نشاستهها گوله گوله نشه و ته نگيره.
۴. همينطور که موادمون رو روي شعله گاز هم ميزنيم، پودر ژلاتين رو با يک نصف ليوان آب به شکل بن باري ذوب ميکنيم، يعني يه ديگ رو پر از آب ميکنيم و ميزاريم رو شعله گاز، جوش که اومد يه کاسهاي که پودر ژلاتين و آب توش هست رو ميزاريم روي بخار ديگ، و مرتب هم ميزنيم تا ژلاتين حل بشه.
۵. ژلاتينمون که آماده شد اضافه ميکنيمش به بقيه مواد.
۶. گلاب و وانيل رو اضافه ميکنيم.
۷. حالا وقتي همهي مواد رو اضافه کرديم، مرتب روي گاز هم ميزنيمش. خيلي با سرعت و تند و وقتي کل مواد به غلظت رسيد، شعله گاز رو خاموش و ديگ رو از روي گاز بر ميداريم.
۸. حالا ظرف مسطحي رو ورميداريم و پودر نارگيل رو داخلش ميريزيم و يه قاشق غذاخوري مواد باسلوق رو ورميداريم و ميريزيم داخل پودر نارگيل.
۹. بعد با يه قاشق تميز ديگه مواد ريخته شده رو ميغلتونيم داخل پودر نارگيل. اينقد ميغلطونيم که يکم سفت بشه.
۱۰. سفت که شد يدونه مغز گردو رو ميزاريم روش.