نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

آموزش تهيه باسلوق؛ ميان وعده سنتي

منبع
مزه
بروزرسانی

مزه/ چي لازم دارم:

۲/۳ پيمانه نشاسته گل
۴ پيمانه آب
۱/۲ پيمانه گلاب
۲ پيمانه شکر
۵۰ گرم کره
۱,۵ پيمانه پودر نارگيل
۱۰ عدد مغز گردو

چه جوري درست ميشه:

آب و نشاسته رو قاطي کنين و روي حرارت بذارين. گلاب و کره رو اضافه کنين و ۴۰-۳۰ دقيقه حرارت بدين. شکر رو اضافه کنين و اجازه بدين خوب غليظ بشه.
محلول رو از روي حرارت بردارين.
مقداري پودر نارگيل کف دست بريزين و يک مغز گردو روش بذارين.
از مواد باسلوق روي گردو بريزين و با پودر نارگيل دورش رو بپوشونين و فرم بدين.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره