نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ادويه خانگي درست کنيد

منبع
خراسان
بروزرسانی
ادويه خانگي درست کنيد

خراسان/ براي تهيه ادويه بايد از مواد اوليه سالم و تازه استفاده کنيد و بعد از مخلوط و آسياب کردن مواد آن را در شيشه هاي در بسته نگه داريد:
ادويه پلويي: گل سرخ يا گل محمدي ، زيره ، دارچين ، ميخک ، هل.
ادويه آبگوشت:  زردچوبه ، دارچين ، فلفل سياه ، جوز هندي ، باديان ، ميخک .
ادويه ترشي مخلوط و ليته:  نعناع خشک ، گلپر، تخم گشنيز،  سياه دانه، زيره سياه و سبز،  کاري 
زردچوبه.
ادويه ترشي بادمجان:  فلفل سياه و گلپر و زردچوبه 

ادويه فلافل:  زيره سبز ، کاري ،  زنجبيل،  فلفل قرمز،  گشنيز و شنبليله .
ادويه کوکو سبزي:  پودر گل محمدي ، کاري 
دارچين ،  فلفل سياه .
ادويه مرغ و ماهي:  بهترين ادويه زعفران 
 زنجبيل ،  برگ بو  و پودر سير .
ادويه کباب تابه اي :  فلفل سياه ، پودر ليمو عماني ، زردچوبه و سماق .
ادويه گوشت:  پودر پياز ، دانه کرفس ، فلفل قرمز ، فلفل سياه و سفيد، نمک ،جعفري خشک ، رزماري خشک ، ريحان خشک ، پونه خشک.
ادويه سوپ :  پودر آويشن  و يک يا دو عدد برگ بو .
ادويه قيمه پلو : هل و دارچين ، پودر گل محمدي.
  نکات مهم در استفاده از ادويه
1- براي متصاعد شدن عطر ادويه هنگام پخت غذا، بايد حتما آن‌ها را به مدت چند ثانيه در روغن تفت دهيد.
2- هنگام آب پز کردن مواد غذايي، بهتراست از ادويه پودر نشده استفاده شود.
3-براي غذاهاي گوشتي از هل يا دارچين درسته استفاده کنيد که عطر بهتري به غذا مي‌دهد.
4- مقدار مصرفي جوز هندي بايدخيلي کم باشد، حدود دو يا سه گرم. زيرا مصرف زياد از اين ادويه در روز موجب سردرد مي‌شود.
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره