غذالند/ پیروگی، یکی از انواع غذاهای ملی اروپای شرقی می باشد که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد. این غذا با ۲ نوع مختلف طبخ و سرو می شود. یک رسپی این غذا با مواد میانی از سیب زمینی، پنیر کوارک، کالباس و… تهیه و سرو می شود. یک نوع دیگ از رسپی معروف این غذا نیز که با گوشت گوساله تهیه می شود را امروز آموزش می دهیم.
پیروگی گوشت و قارچ را می توانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ و سرو نمایید. این نوع غذای لهستانی، به دلیل وجود گوشت در آن، هم می توانید به عنوان غذای اصلی در وعده شام خود سرو کنید. همچنین برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه نیز به عنوان دسر و پیش غذا نیز می توانید سرو نمایید.

مواد لازم
گوشت قرمز: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲٫۵ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره: ۱٫۴ پیمانه
ماست چکیده: ۲ پیمانه
جعفری: ۱٫۴ پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1ابتدا گوشت را در اندازه‌ های متوسط مربعی شکل خرد کنید.
 گام 2در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.
 گام 3پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه کمی تفت دهید.
 گام 4سپس قارچ ها را نیز خرد و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.
 گام 5گوشت و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه و مخلوط نمایید و حرارت را خاموش کنید.
 گام 6مواد را در یک ظرف ریخته و با ۱ پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید.
 گام 7۱ ساعت مواد را در یخچال بگذارید.
 گام 8برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.
 گام 9تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه ریخته و مخلوط کنید.
 گام 10سپس مایع خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید.
 گام 11خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل گیرد.
 گام 12نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
 گام 13در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.
 گام 14خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش و جدا کنید.
 گام 15به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.
 گام 16با یک چنگال بر روی دور لبه های خمیر کنی فشار آورید تا کاملا بچسبد.
 گام 17در یک ماهی تابه کمی کره را آب کنید و پیروگی ها را سرخ نمایید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar