نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

چلو ديزي، غذاي محلي شهر کاشان

منبع
غذالند
بروزرسانی
چلو ديزي، غذاي محلي شهر کاشان

غذالند/ چلو ديزي، يکي از انواع غذاهاي محلي شهر کاشان مي باشد. اين پلوي خوشمزه و محلي روستاي خالدآباد بوده که مي توانيد به راحتي و با مواد اوليه ساده و در دسترس در منزل تهيه و سرو نماييد. غذاهاي محلي و سنتي با تنوع و فرهنگ خاص خود هميشه باب سليقه و طبع افراد مختلف بوده ‌اند و طعم لذيذ و دلچسب اين پلوي کاشاني نيز در تمام نقاط مختلف کشور معروف و پرطرفدار مي باشد.
چلو ديزي که به نام پلو ديزي کاشاني نيز در ميان مردم محلي کاشان معروف مي باشد، يک پلوي خوشمزه و عالي با مخلوطي از گوشت و لوبيا چشم بلبلي است. البته شايد بتوان اين غذا را کمي شبيه به غذاهاي معروف لوبيا پلو و يا مرصع پلو دانست، اما طعم و عطر آن مخصوص مردم کاشان بوده و مي توانيد در وعده ناهار خود، يک غذاي جديد و دلچسب بگرا تهيه و سرو نماييد.
مواد لازم
گوشت بره: ۴۰۰ گرم
برنج: ۴ پيمانه
لوبيا چشم بلبلي: يک و نيم پيمانه

روغن: به مقدار لازم
پياز بزرگ: ۱ عدد
آب: ۳ ليوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل
 گام 1پياز را نگيني خرد و با کمي روغن در يک قابلمه سرخ کنيد.
 گام 2گوشت را در اندازه هاي متوسط برش دهيد.
 گام 3سپس گوشت، لوبيا چشم بلبلي و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذاريد بپزند.
 گام 4بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه از پخت گوشت ها، برنج خيس شده را به مواد اضافه کنيد.
 گام 5ادويه ها را نيز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنيد.
 گام 6حرارت قابلمه را کم کنيد و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذاريد.
 گام 7بعد از ۴۵ دقيقه چلو ديزي دم کشيده را در ظرف مورد نظر سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره