چلو ديزي، غذاي محلي شهر کاشان

غذالند/ چلو ديزي، يکي از انواع غذاهاي محلي شهر کاشان مي باشد. اين پلوي خوشمزه و محلي روستاي خالدآباد بوده که مي توانيد به راحتي و با مواد اوليه ساده و در دسترس در منزل تهيه و سرو نماييد. غذاهاي محلي و سنتي با تنوع و فرهنگ خاص خود هميشه باب سليقه و طبع افراد مختلف بوده اند و طعم لذيذ و دلچسب اين پلوي کاشاني نيز در تمام نقاط مختلف کشور معروف و پرطرفدار مي باشد.
چلو ديزي که به نام پلو ديزي کاشاني نيز در ميان مردم محلي کاشان معروف مي باشد، يک پلوي خوشمزه و عالي با مخلوطي از گوشت و لوبيا چشم بلبلي است. البته شايد بتوان اين غذا را کمي شبيه به غذاهاي معروف لوبيا پلو و يا مرصع پلو دانست، اما طعم و عطر آن مخصوص مردم کاشان بوده و مي توانيد در وعده ناهار خود، يک غذاي جديد و دلچسب بگرا تهيه و سرو نماييد.
مواد لازم
گوشت بره: ۴۰۰ گرم
برنج: ۴ پيمانه
لوبيا چشم بلبلي: يک و نيم پيمانه
روغن: به مقدار لازم
پياز بزرگ: ۱ عدد
آب: ۳ ليوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل
گام 1پياز را نگيني خرد و با کمي روغن در يک قابلمه سرخ کنيد.
گام 2گوشت را در اندازه هاي متوسط برش دهيد.
گام 3سپس گوشت، لوبيا چشم بلبلي و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذاريد بپزند.
گام 4بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقيقه از پخت گوشت ها، برنج خيس شده را به مواد اضافه کنيد.
گام 5ادويه ها را نيز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنيد.
گام 6حرارت قابلمه را کم کنيد و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذاريد.
گام 7بعد از ۴۵ دقيقه چلو ديزي دم کشيده را در ظرف مورد نظر سرو کنيد.