طرز تهيه کرم کارامل در خانه

ايرنا/ دسرها هميشه جذابترين بخش وعدههاي غذايي هستند؛ چون ميدانيم هرچقدر هم که شام و ناهار هيجانانگيزي بخوريم، باز هم چيز جذابتري در انتظارمان است.
مواد لازم براي تهيه کرم کارامل:
تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۲۲۰ گرم
شير: نيم ليتر
وانيل: نصف قاشق مرباخوري
طرز تهيه و دستور پخت کرم کارامل:
۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روي حرارت کم قرار دهيد و هم بزنيد تا طلايي شود.
۲. حالا نصف ليوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهيد بجوشد، بعد از اينکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفي بريزيد و همه جاي ظرف را آغشته کنيد.
۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل برويد، باقي مانده شکر را به همراه شير در قابلمهاي ريخته و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد .
۴. بعد از اينکه شير و شکر جوشيد زير شعله را خاموش کنيد و اجازه دهيد مواد خنک شود.
۵. در اين فاصله تخم مرغها را در ظرفي بشکنيد و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنيد و وانيل را به تدريج اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد.
۶. تخم مرغها را به شير سر شده افزوده و خوب هم بزنيد، مواد را در ظرف آغشته به شربت ريخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهيد و اجازه دهيد ۱ ساعت و ۳۰ دقيقه بماند.
۷. بعد از سپري شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بيرون آورده و بعد از خنک شدن در يخچال بگذاريد تا سرد شود