کوکپد/ مواد لازم 
3/4 پیمانه شیره خرما
2 تخم مرغ
3/4 پیمانه روغن
1 قاشق کلاب
1/4 پیمانه آب جوش
1 ق مرباخوری بکینگ پودر
آرد 1ونیم پیمانه
2 قاشق غذاخوری شکر
مواد داخل کیک :
20 عدد خرما
2 قاشق غذاخوری گردو خردشده
کنجد به میزان لازم
مراحل
شیره خرما رو آبجوش هل کرده تا یکدست بشه
تخم مرغ رو سفیده جدا زده
زرده رو جداگانه با شکر و کلاب باهمزن زده تا کرمی رنگ بشه(میشه سفیده و زرده رو یکجا زد جداشون نکرد)
روغن و شیره که با ابجوش هل کردین رو اضاف کنیدهم بزنید با لیسک ارد و بکینگ پودر رو اضاف کرده باهم مخلوط کرده یکدست بشه در این مرحله نباید زیادهم زده شود
خرما ها رو که هسته گرفته گردو داخلشون کرده در کنجد زده و در ارد بغلتانید کمی از مواد کیک که در قالب چرب شده ریختید خرماها رو همه جای قالب بریزید بعد باقی مواد کیک روی آن بریزید
فر ازقبل گرم کرده درجه ۱۷۵ درجه بگذارید تا بعد از نیم ساعت چک کنید باخلال دندون یا سیخ چوبی
هرچقدر لازم داره تا کامل پخته شود بهش زمان میدهیم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar