نماد آخرین خبر

عصرانه/ دستور تهيه شيريني کلاسيک فرانسوي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
عصرانه/ دستور تهيه شيريني کلاسيک فرانسوي

آخرين خبر/ ژکوندکيک يکي از کيک‌هاي اسفنجي و کلاسيک فرانسوي است که با مغز‌ها و يا ميوه تزئين و سرو ميشود.
چي لازم دارم:
آرد: 300 گرم
بيکينگ پودر: يک دوم قاشق چايخوري
کره: 250 گرم
پودر شکر: 250 گرم

تخم مرغ: 5 عدد
نشاسته ذرت: 50 گرم
پرک بادام: 75 گرم
آلبالو (هسته گرفته): 700 گرم
شکر خام: 2 قاشق سوپخوري
بريلو ساده: 4 قاشق سوپخوري
چطور بپزم:
ابتدا تمام مواد را آماده کرده و به دماي محيط رسانيد.
قالب مستطيل به ابعاد 35×25 سانتي متري را چرب کنيد.
فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
کره را داخل ظرف هم زن ريخته و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد.
سپس پودر شکر را اضافه کنيد و همچنان به هم زدن ادامه دهيد تا سفيد و کاملا پوک و حجيم شود.
آن گاه تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب مخلوط کرده (حدود يک دقيقه) و تخم مرغ بعدي را اضافه کنيد.
آرد با بيکينگ پودر و نشاسته ذرت را مخلوط کنيد.
به تدريج به مواد فوق همچنان که هم زن در حال کار کردن است اضافه کنيد.
مواد را بعد از يکدست شدن داخل قالب آماده ريخته سطح آن را صاف کنيد.
آلبالوها را روي سطح کيک ريخته.
شکر خام را روي آن بپاشيد .
پرک بادام را روي آن بريزيد.
داخل فر گرم شده قرار داده تا به مدت 45 دقيقه کيک پخته و سطح آن طلايي شود.
کيک را از فر خارج کرده.
بعد از خنک شدن بريلو را گرم کرده روي آن ريخته.
در صورت تمايل روي کيک را کمي پودر قند پاشيده و برش دهيد.
کيک براي مصرف آماده است.
اين کيک را مي توانيد در دماي محيط به مدت 2 روز در ظرف درپوش دار نگهداري کنيد.

نکته:
اين کيک را مي توان با ميوه زردآلو، گلابي و يا سيب نيز تهيه کرد.
به جاي شکر خام مي توانيد از شکر سفيد دانه درشت استفاده کنيد.
استفاده از بريلو کاملا اختياري است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره