آموزش تهيه بستني چيز کيک
خراسان/ بستني را در کاسه بزرگي بريزيد و آن را در اتاق قرار دهيد تا نرم شود.
تمشک ها را با يک چنگال له کنيد.
بيسکويت ها را درغذاساز بريزيد و آن ها را خرد کنيد تا پودر شود.
کره را آب کنيد و بگذاريد کمي سرد شود؛ سپس به مخلوط بيسکويت اضافه کنيد و با غذاساز يا دست خوب آن ها را با هم مخلوط کنيد.
با استفاده از همزن برقي پنير خامه اي و شکر را با هم مخلوط کنيد تا صاف و يکنواخت شود.
سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنيد و کمي هم بزنيد.
مخلوط پنير خامه اي را با بستني ترکيب کنيد.
کمي از مخلوط بيسکويت را نگه داريد و باقي مانده را با بستني و پنير خامه اي کامل مخلوط کنيد.
سپس پوره تمشک را به آن ها اضافه کنيد.
مخلوط را به يک ظرف منتقل کنيد. روي اين مخلوط را با باقي مانده بيسکويت بپوشانيد.
سپس روي ظرف را با فويل يا سلفون کامل بپوشانيد و آن را حداقل به مدت شش ساعت يا يک شب در فريزر قرار دهيد.
ستني وانيلي
نيم ليتر تمشک يا شاتوت
250 گرم بيسکويت ساده
120 گرم کره
60 گرم پنيرخامه اي
500 گرم شکر
يک سوم پيمانه خامه فرم گرفته
يک دوم پيمانه (120 گرم)