طرز تهيه پاستاي براکلي و کرفس

شور و شيرين/ امروز قصد داريم طرز تهيه پاستاي براکلي و کرفس را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد مورد نياز
روغن سرخکردني به ميزان لازم
پياز خرد کرده ۱ عدد
مغز کرفس خرد کرده ۴ ساقه
بادمجان قلمي خرد کرده ۲ عدد
براکلي گلچهاي خرد کرده ۲۰۰ گرم
برگ کلم سفيد خرد کرده ۵۰ گرم
قارچ ورقهاي خرد کرده ۱۵۰ گرم
فلفل سبز باريک خرد کرده ۳ عدد
پاستا ۲۰۰گرم
آويشن به ميزان لازم
نمکبه ميزان لازم
پودر سير، نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
پوره گوجهفرنگي از. ۶ عدد
روغن زيتون۳ قاشق سوپخوري
فلفل قرمز پرک به ميزان لازم
روش تهيه:
روغن و پياز را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، تا پياز قدري طلايي شود. آنگاه کرفس، بادمجان، براکلي، کلم برگ، قارچ و فلفل سبز را افزوده و تفت دهيد. حالا پاستا را به مدت ۱۰ دقيقه در آبجوش و نمک بپزيد و آبکش کنيد. سپس با نمک، آويش و فلفل قرمز آن را مزهدار کنيد. اينک پوره گوجهفرنگي را بجوشانيد تا غليظ شود، ادويهها، پنير پارمسان و روغن زيتون را با آن ترکيب کنيد. حالا اين سس را به پاستا بيفزائيد و مخلوط نمائيد، در ظرف مناسبي بکشيد و در کنارش از مايه سبزيجات بگذاريد و سرو نمائيد.
خواص کرفس:
خوردن کرفس شما را از دردهاي معده، فشار خون بالا، بوي بد دهان، يبوست، ناراحتيهاي اعصاب، عفونت مجاري ادراري، آرتروز، روماتيسم نجات ميدهد. پيشينيان کشورمان در گذشته به کرفس، اسامي ديگري نسبت ميدادند و اين گياه به کرسب يا کرفش معروف بود، اما با گذشت زمان اين اسامي تغيير يافته و اين روزها همگي آن را با نام کرفس ميشناسيم. کرفس انواع متفاوتي مثل ريشه اي، برگي، دمبرگي، آبي و کرفس مشک دارد.