چيکن پاستيلا؛ غذاي محبوب مراکشي
مزه/ مواد لازم:
۴۰۰ گرم مرغ بدون استخوان
۱ بسته خمير فيلو يا يوفکا
۲ عدد پياز
۲ حبه سير
۲ ق.س. جعفري
۲ ق.س. گشنيز
۵۰ گرم کره
۲ عدد تخم مرغ
۲ ق.غ. پودر دارچين
۱ ق.غ. زردچوبه
نمک، به مقدار لازم
۱/۲ ق.چ. فلفل سياه
۲ ق.س. زعفران دمکرده
۲۵۰ گرم پرک بادام
۲ ق.غ. گلاب
۱ ق.چ. شير عسلي
۲ ق.غ. پودر شکر
۱ ق.چ. پاپريکا
۱/۲ ق.چ. پودر زيره سبز
۱/۴ ق.چ. پودر جوز هندي
۱ ق.چ. پودر زنجبيل
۱/۲ پيمانه آب
۱/۲ ق.چ. پودر هل
۱/۲ ق.چ. پودر تخم گشنيز
۱/۳ ق.چ. پودر فلفل قرمز
طرز تهيه:
پياز و سير رو همراه ادويهها تو روغن تفت بدين. به ترتيب مرغ، زعفران دمکرده و آب اضافه کنين و بذارين تا غليظ بشه.
آب مرغ رو جدا کنين و با کره داخل ماهيتابه بريزين، تخممرغها رو توش بشکنين و هم بزنين تا آب اضافي تبخير بشه.
بادام رو توي ماهيتابه بدون روغن تفت بدين تا رنگش عوض بشه. مقدار کمي رو کنار بذارين و بقيهشو با شير عسلي، گلاب، باقيموندهي ادويهها و شکر قهوهاي داخل بلندر (ميکسر) بريزين و مخلوط کنين تا خميري بشه.
توي قالب کمربندي تعدادي خمير فيلو بچينين و با کرهي آبشده چربشون کنين. به ترتيب لايهاي از خمير بادام، مرغ، تخممرغها و کمي پرک بادام بريزين. اين لايهها رو دوبار ديگه هم تکرار کنين و لايهي آخر رو خمير قرار بدين و دوباره روش کره بزنين.
فر رو با دماي ۱۸۰ درجهي سانتيگراد گرم کنين و چيکن پاستيلا رو ۳۰-۲۰ دقيقه داخلش قرار بدين.
بعد از بيرون آوردن، با شکر، دارچين و پرک بادام تزيين کنين.