ذائقه ها/ طرز تهيه سالاد نخود برشته رژيمي با پنير کبابي ؛ يک غذاي گياهي خوشمزه

کتاب کاله/ اينبار با ايدهاي جذاب براي تهيه يک سالاد خوشمزه و متفاوت کنارتان هستيم و طرز تهيه يک غذاي گياهي خوشمزه را به شما آموزش ميدهيم. به خصوص براي کساني که رژيم دارند و دنبال اين هستند که سالادهاي خوشمزه و جذاب را ياد بگيرند و به رژيم غذاييشان اضافه کنند، اين سالاد يک گزينه مناسب است. طرز تهيه سالاد نخود برشته با پنير کبابي کار سختي نيست و از لحاظ ارزش غذايي چيزي از يک وعده غذاي کامل کم ندارد و کاملا هم سيرتان خواهد کرد.
در اين سالاد به غير از سبزيجات از نخود و پنير کبابي استفاده ميشود که پروتئين مورد نياز بدنتان را براي يک وعده غذايي کامل برطرف ميکند. براي تهيه اين سالاد از چاشنيهاي متفاوتي مثل سس کنجد و سس هاريسا که در ادامه طرز تهيه آن را در اختيارتان قرار دادهايم، استفاده شده است. پنير کبابي هم که طعم آن را کامل و جذابتر ميکند. همراه ما باشيد تا طرز تهيه اين سالاد نخود برشته با پنير کبابي را به شما آموزش دهيم.
چي لازم داريم:
نخود (پخته شده)400 گرم
کلم بروکلي100 گرم
پنير کبابي کاله
سس کنجد دو قاشق چايخوري
روغن زيتون بکر دو قاشق چايخوري
آبليمو به مقدار لازم
آب يک تا سه قاشق چايخوري
سس هاريسا يک قاشق چايخوري
دانه اناريک قاشق غذاخوري
جعفري تازه به مقدار لازم
روغن زيتون پخت و پز به مقدار لازم
تخمه کدو تنبل يا تخمه آفتابگردان30 گرم
دانه هميشه بهاريک قاشق چايخوري
دانه گشنيز يک قاشق چايخوري
دانه زيره يک قاشق چايخوري
سير چهار حبه
نمک يک قاشق چايخوري
فلفل چيلي دو عدد
طرز تهيه سس هاريسا
مرحله اول
پيش از اين چند نوع سالاد با پنير کبابي مثل سالاد پانزلا، سالاد فتوش و سالاد نخودفرنگي به شما آموزش دادهايم، اين بار نوبت يک سالاد خوشمزه ديگر است. طرز تهيه سالاد نخود برشته با پنير کبابي زياد سخت نيست و ميتوانيد با کمي صبر و حوصله آن را در خانه خود تهيه کنيد.
براي تهيه اين سالاد ابتدا بايد کلم بروکليها را بعد از اينکه شستيد داخل آبکش ريخته و صبر کنيد تا کاملا خشک شوند. سپس آنها را به صورت بوتهاي خرد کنيد. يک تابه بزرگ را روي حرارت قرار دهيد و داخل آن مقداري روغن بريزيد تا حسابي داغ شود. کلم بروکليهاي خرد شده را داخل تابه ريخته و کمي تفت دهيد.
مرحله دوم
در اين فاصله که کلم بروکليها در حال تفت خوردن هستند، پنير کبابي را از بسته بندي خارج کرده و به صورت مکعبهاي متوسط برش دهيد و به تابه حاوي کلم بروکلي اضافه کنيد. هر دو دقيقه يکبار مواد را هم بزنيد تا زمانيکه پنير کبابي سرخ شده و کلم بروکلي کمي نرم شود. سپس مواد را از روي حرارت برداريد.
مرحله سوم
يک کاسه برداريد و سس کنجد را همراه روغن زيتون بکر، آبليمو و کمي نمک با هم مخلوط کنيد. چون مايه سس به دست آمده ممکن است کمي غليظ باشد، مقداري آب اضافه کنيد تا سس رقيق شده و بافت بهتري پيدا کند.
مرحله چهارم
نخود پخته شده را داخل يک قابلمه داغ روي حرارت بريزيد و آن را تفت دهيد تا کمي بو داده شده و برشته شود. سپس سس هاريسا را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا نخود آغشته به سس شود.
مرحله پنجم
براي سرو نخودها را کف يک کاسه بريزيد. روي آن کلم بروکلي و پنير کبابي بريزيد. روي آنها سس کنجد و هاريسا بريزيد و دانههاي انار را اضافه کنيد. نوش جان.
فوت و فنهاي طرز تهيه سالاد
براي پختن نخود بايد آن را از شب قبل خيس کنيد. سپس روزي که ميخواهيد سالاد را آماده کنيد، از قبل آن را داخل قابلمه با مقداري آب بپزيد.
براي اينکه بتوانيد از سس هاريسا بعدها هم استفاده کنيد، آن را داخل يک شيشه مربا ريخته و روي آن را با روغن زيتون بپوشانيد و در يخچال نگهداري کنيد. هر بار که از آن استفاده ميکنيد، مقداري روغن زيتون روي آن بريزيد.