نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کوکي رنگين کماني در خانه؛ يک شيريني ترد و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه کوکي رنگين کماني در خانه؛ يک شيريني ترد و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/ طرز تهيه کوکي رنگين کماني بسيار آسان بوده و شما مي‌توانيد در کمترين زمان ممکن آن را در حانه خود تهيه کنيد. کودکان هميشه عاشق خوردن کيک و شيريني هستنند و اين مسئله در اکثر موارد باعث نگراني پدر و مادران مي‌شود چرا که خوردن شيريني‌هاي حاضري نه تنها براي سلامتي کودکان مضر است بلکه در جلوگيري از رشد آن‌ها نيز تاثير به سزايي دارد. ولي جاي نگراني نيست؛ چون تهيه کيک و کوکي بسيار ساده‌تر از آن است که به نظر مي‌رسد و حتي مادر و پدراني که به دليل مشغله کاري زمان کوتاهي را با فرزندانشان مي‌گذرانند هم مي‌توانند با تنها چند ماده اصلي ساده، اين کوکي را تهيه کنند و در نهايت در کنار اعضاي خانواده از خوردن آن لذت ببرند. در ادامه اين مطلب با ما همراه باشيد تا طرز تهيه کوکي رنگين کماني را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي تهيه کوکي رنگين کماني در خانه

آرد ساده ۳۰۰ گرم
کره پاستوريزه  ۱۷۵ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
شکر قهوه‌اي ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
عصاره وانيل دو قاشق چاي‌خوري

پرتقال يک عدد
ترافل رنگي به مقدار لازم

طرز تهيه کوکي رنگين کماني در خانه

پيش از اين طرز تهيه چند نوع کيک رنگين کماني و پنکيک رنگين کماني را به شما آموزش داده‌ايم، اما اين‌بار مي‌خواهيم طرز تهيه کوکي رنگين کماني را به شما آموزش دهيم.

براي تهيه اين کوکي ابتدا شکر قهوه‌اي کافي است ۵۰ گرم شکر قهوه‌اي را داخل مخلوط کن بريزيد و بگذاريد تا چند دقيقه با سرعت بالا بچرخد تا اجزاي شکر قهوه‌اي ريزتر شوند و تبديل به پودر شوند.

سپس کره را از يخچال خارج کنيد و اجازه دهيد حدود ۱۰ دقيقه در دماي اتاق بماند تا نرم شود. يک کاسه بزرگ برداريد و کره نرم شده را داخل آن بريزيد. ۵۰ گرم پودر قند و ۵۰ گرم پودر شکر قهوه‌اي را الک و به کره اضافه کنيد. به کمک يک چنگال کره را له کنيد و با پودر قند و پودر شکر قهوه‌اي مخلوط کنيد. دو عدد تخم مرغ را بشکنيد و زرده آن‌ها را جدا کنيد. زرده‌هاي تخم مرغ را يکي يکي به مخلوط اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. دو قاشق چاي‌خوري وانيل را نيز به اين ترکيبات اضافه کنيد. همه مواد را با يک قاشق چوبي هم بزنيد.

فر را روشن کنيد و حرارت آن را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد تا گرم شود. دو عدد سيني مناسب فر برداريد. کاغذ روغني مخصوص پخت را به اندازه کف سيني ببريد و آن را در کف سيني پهن کنيد. ۳۰۰ گرم آرد ساده را در يک ظرف جدا الک کنيد. مخلوط را با هم‌زن برقي با سرعت پايين هم بزنيد. آرد الک شده را در دو نوبت به آرامي به مخلوط اضافه کنيد. سرعت همزن را زياد کنيد و تا زماني که بافت مخلوط يک دست شود به صورت دوراني هم بزنيد.

پوست پرتقال را با دقت رنده کنيد و داخل مخلوط بريزيد. فراموش نکنيد که فقط قسمت‌هاي نارنجي رنگ پوست پرتقال را رنده کنيد و قسمت‌هاي دروني و سفيد رنگ پوست پرتقال را رنده نکنيد. همه مواد را خوب هم بزنيد. خمير را از کاسه خارج کنيد و با دست کمي ورز دهيد. با دستان خود توپ‌هايي خميري به اندازه گردو درست کنيد. از اين مقدار مواد حدود ۲۰-۲۲ عدد توپ خميري به دست مي‌آيد.

توپ‌هاي خميري را با فاصله روي سيني فر بچينيد. سيني‌ها را داخل فر قرار دهيد. پس از گذشت ۱۵ دقيقه و زماني که کناره‌هاي کوکي‌ها طلايي شدند، سيني را از فر خارج کنيد و کنار بگذاريد تا خنک شود. اگر از يک سيني فر استفاده مي‌کنيد در اين مرحله کاغذ روغني جديدي کف سيني پهن کنيد و سري دوم کوکي‌ها را روي سيني بچينيد و داخل فر قرار دهيد. پس از اين که کوکي‌ها کمي خنک شدند آن‌ها را با دقت از سيني خارج کنيد و روي قفسه فلزي مخصوص قرار دهيد تا کاملا خنک شوند.

در همين حال، يک کاسه متوسط برداريد و آب پرتقال را بگيريد و داخل کاسه بريزيد. آب پرتقال را با ۱۴۰ گرم پودر قند الک شده مخلوط کنيد تا به يک سس غليظ تبديل شود. بيسکويت‌هاي خنک شده را تا نيمه داخل سس فرو کنيد تا نصف آن آغشته به سس شود. سپس بيسکوييت‌ها را داخل ظرف حاوي ترافل رنگي فرو کنيد تا ترافل‌ها به نيمه آغشته به سس بچسبند. بيسکوييت‌هاي آماده شده را چند دقيقه روي قفسه فلزي قرار دهيد تا سس آن‌ها خشک شوند، سپس آن‌ها را داخل ظرف مورد نظرتان بچينيد و سرو کنيد.

نکات

در صورت تمايل مي‌توانيد پودر مغز‌هايي مانند بادام، پسته، گردو و فندوق را جايگزين ترافل رنگي کنيد و بيسکوييت‌ها را با آن‌ها تزئين کنيد.
همچنين مي‌توانيد خمير اين بيسکوييت را داخل يک ظرف در بسته قرار دهيد و به مدت سه هفته در فريزر نگه‌داري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره