آخرین خبر/  همین اول بگم ظاهر پای مرغ شاید برای خیلی ها خوشایند نباشه ولی خیلی مقوی و پرخاصیت هست، پس اگر ظاهرش رو دوست ندارید میتونید فقط از آب پای مرغ برای سوپ استفاده کنید و

چی لازم داریم:
پای مرغ ۷ یا ۸ عدد، پیاز یک عدد متوسط، سیر دو حبه، اسفناج ۱ دسته کوچک ، جعفری، پیازچه ۳ عدد جو دوسر یک پیمانه
هویج و سیب زمینی یک عدد، نمک، زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و زعفران به مقدار لازم
لیمو و یا نارنج برای زمان سرو

چطور بپزیم:
.ابتدا پای مرغ ها رو خوب بشورید و بعد بزارید تا بپزه اول پخت روی آب کف ایجاد میشه که حتما باید اون رو بردارید و انقدر این کار رو انجام بدین تا دیگه کفی باقی نمونه بعد از اون پیاز و سیر رو به همراه ادویه ها به آب پای مرغ اضافه کنید و بزارید تا خوب بپزه حداقل زمان مورد نیاز دو ساعت هست و اگر تو زودپز این کار رو انجام بدین طبیعتا زودتر میپزه
وقتی پای مرغ ها خوب پختن میتونید از آب اون برای سوپ و غذاهای دیگه استفاده کنید بعضی ها پای مرغ رو پاک میکنن و به آب اضافه میکنند ولی من از خود اونها برای سوپ استفاده کردم

حالا سیب زمینی و هویج رو رنده کنید و همراه سبزی ها به جز جعفری داخل آب پای مرغ بریزید و بزارید تا قشنگ جا بیافته.
اگر آب سوپ کم بود حتما به اون آب اضافه کنید
.
سوپ شما آماده است نوش جان ولی قبل از تموم شدن بگم که چرا انقدر اصرار دارم که پای مرغ بخورید
شاید با دیدنش حالتون تغییر کنه و از ظاهرش لذت نبرید اما بدانید و آگاه باشید که پای مرغ پر از خاصیت هست که فقظ به گوشه ای از اون اشاره میکنم
پای مرغ سرشار از کلاژن است وعلاوه برآن حاوی اسید هیالورونیک و اسید کندروایتین سولفات است که اولی اسید چشمه جوانی نامیده می شه و می‌تواند پیری را به تأخیر اندازد و اسید دوم برای افراد مبتلا به آرتروز و کسانی که مشکلات مفصلی دارند مفید هست

از صفحه خلاقیت آشپزی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar