آخرین خبر/ بهترین روش برای تهیه پاستیل های رنگی رنگی خانگی 

مراحلشو کامل گذاشتم بقیه شو فقط جاهایی که مثلا میخواستم عسل یا گلوکز اضافه کنم نشون دادم.
یه بسته پودر ژله دلخواهتون و ۲۵ گرم پودر ژلاتین سه چهارم پیمانه معادل یک فنجان آبسرد رو خوب باهم مخلوط میکنین یک ربع روی حرارت میذارید و مرتب هم میزنین بعد کف روشو بگیرین با هر وسیله ای که دارین توی قالب بریزین در دمای محیط سه چهارساعت در فریزر یک ربع الی بیست دقیقه پاستیل آماده است.
اگه نمیخواین از پودر ژله استفاده کنین در اینصورت بجای اون یه فنجون آبسرد یه فنجون آب پرتقال صاف شده بریزین و چون مثه پودر ژله شکر نداره از دوقاشق عسل و یک قاشق گلوکز استفاده کنین اگه دوست داشتین از یه قاشق پودر ویتامین سی همشونو به همین روش که میبینین درست کنین و توقالب بریزین و تمام


گرفته شده از صفحه آذر ماهی صفت

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar