کيک هندوانه اي يلدا خوشمزه و خوش آب و رنگ بدون فر
آخرين خبر/ آموزش کيک هندوانه اي يلدا خوشمزه و خوش آب و رنگ بدون فر
چي لازم داريم:
آرد قنادي ۲ ليوان
شکر ۱ ليوان
شير ۲/۳ ليوان
روغن مايع ۱/۲ ليوان
تخم مرغ ۳ عدد
بيکينگ پودر ۱ قاشق چايخوري پر
وانيل ۱/۴ قاشق چايخوري
رنگ ژله اي خوراکي سبز و قرمز
چطور بپزيم:
همه مواد را از نيم ساعت قبل در محيط آشپزخانه قرار بدين تا هم دماي محيط بشه.
آرد و بيکينگ پودر را مخلوط و حتما ۳ بار الک کنيد.
داخل تابه کاغذ روغني بندازين و روي کاغذ روغني و ديواره هاي تابه را کمي چرب کنيد.
شعله گاز را روشن کنيد و شعله پخش کن را روي آن قرار بدين تا گرم بشه.(حرارت کم باشه،مثل زماني که برنج دم ميزارين)
.
ابتدا تخم مرغ+ شکر+وانيل را ۵-۶ دقيقه با دور تند همزن بزنيد تا روشن و حجيم و کشدار بشه.
سپس شير و روغن مايع را اضافه کنيد و ۳۰ ثانيه با همزن بزنيد.
آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنيد و با ليسک هم بزنيد و در نهايت ۳۰ ثانيه با دور کند همزن بزنيد تا مواد کيک يکدست بشه و داخلش آرد باقي نمونه.
مواد را به ۲ قسمت کاملا مساوي تقسيم کنيد.
به يک قسمت رنگ قرمز ژله اي اضافه کنيد و هم بزنيد.
نصفِ ديگر مواد را مجدد تقسيم کنيد، به اينصورت که رنگ سبز ۲ برابر رنگ سفيد باشه.
پس ۲/۳ مواد را جدا کنيد و بهش رنگ سبز بزنيد.
و ۱/۳ مواد سفيد يا همان بي رنگ بماند.
اول مواد سبز را در مرکز تابه بريزيد، سپس مواد بي رنگ را روي لايه ي سبز و در مرکز تابه بريزيد، و در آخر مواد قرمز را روي مواد بي رنگ بريزيد.
دقت کنيد حتما مواد را در مرکز تابه بريزيد تا يکنواخت پخش بشه.
سعي کنيد با شير جوش مواد را بريزيد تا مواد به صورت نوار باريک و دايره اي ريخته بشه.
تابه را به هيچ عنوان تکان ندهيد.
روي تابه را با دمکني و درب تابه بپوشانيد و روي شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت قرار بدين.
در نهايت با خلال دندان چک کنيد اگه مواد به خلال نچسبيد يعني کيک پخته.
کمي شکلات تخته اي را ذوب کنيد و داخل قيف يکبار مصرف بريزيد و نوک قيف را ريز قيچي کنيد و روي کاغذ روغني اندازه عدس شکلات بريزيد و با خلال دندان بهش فرم بدين و بعد از اينکه کاملا خشک شد با کارد خيلي راحت شکلات را جدا کنيد و روي کيک خنک شده قرار بدين.
قطر تابه من ۲۷ سانته.
اين کيک نبايد داخل فر گذاشته شه چون رنگ کيک تيره ميشه.
گرفته شده از صفحه وانليا کوکينگ