آخرین خبر/ آموزش کیک هندوانه ای یلدا خوشمزه و خوش آب و رنگ بدون فر 

چی لازم داریم:
آرد قنادی ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
شیر ۲/۳ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پر
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ ژله ای خوراکی سبز و قرمز

چطور بپزیم:
همه مواد را از نیم ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار بدین تا هم دمای محیط بشه.
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و حتما ۳ بار الک کنید.
داخل تابه کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ روغنی و دیواره های تابه را کمی چرب کنید.
شعله گاز را روشن کنید و شعله پخش کن را روی آن قرار بدین تا گرم بشه.(حرارت کم باشه،مثل زمانی که برنج دم میزارین)
.
ابتدا تخم مرغ+ شکر+وانیل را ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم و کشدار بشه.
سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با همزن بزنید.
آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و در نهایت ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد کیک یکدست بشه و داخلش آرد باقی نمونه.
مواد را به ۲ قسمت کاملا مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت رنگ قرمز ژله ای اضافه کنید و هم بزنید.
نصفِ دیگر مواد را مجدد تقسیم کنید، به اینصورت که رنگ سبز ۲ برابر رنگ سفید باشه.
پس ۲/۳ مواد را جدا کنید و بهش رنگ سبز بزنید.
و ۱/۳ مواد سفید یا همان بی رنگ بماند.
اول مواد سبز را در مرکز تابه بریزید، سپس مواد بی رنگ را روی لایه ی سبز و در مرکز تابه بریزید، و در آخر مواد قرمز را روی مواد بی رنگ بریزید.
دقت کنید حتما مواد را در مرکز تابه بریزید تا یکنواخت پخش بشه.
سعی کنید با شیر جوش مواد را بریزید تا مواد به صورت نوار باریک و دایره ای ریخته بشه.
تابه را به هیچ عنوان تکان ندهید.
روی تابه را با دمکنی و درب تابه بپوشانید و روی شعله پخش کن از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت قرار بدین.
در نهایت با خلال دندان چک کنید اگه مواد به خلال نچسبید یعنی کیک پخته.
کمی شکلات تخته ای را ذوب کنید و داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را ریز قیچی کنید و روی کاغذ روغنی اندازه عدس شکلات بریزید و با خلال دندان بهش فرم بدین و بعد از اینکه کاملا خشک شد با کارد خیلی راحت شکلات را جدا کنید و روی کیک خنک شده قرار بدین.
قطر تابه من ۲۷ سانته.
این کیک نباید داخل فر گذاشته شه چون رنگ کیک تیره میشه.


گرفته شده از صفحه وانلیا کوکینگ

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar