طرز تهيه ساندويچ ميت بال؛ فست فود خوشمزه خانگي
خراسان/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه ساندويچ ميت بال آشناکنيم.
مواد لازم براي ۴ نفر
گوشت چرخ کرده - ۴۰۰ گرم
تخم مرغ - يک عدد
سير - ۲ حبه
جعفري خرد شده - يک قاشق غذاخوري
آرد سوخاري - يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل – به مقدار کافي
روغن مايع – به مقدار کافي
گوجه فرنگي - ۳۰۰ گرم
ريحان خرد شده - يک قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي - يک قاشق غذاخوري
پودر سير - يک قاشق غذاخوري
هويج - ۲ عدد
پياز - ۲ عدد
طرز تهيه:
۱- ابتدا يک عدد پياز را به صورت ريز رنده ميکنيم و پياز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف ميريزيم.
۲- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پياز رنده شده اضافه و با آن مخلوط ميکنيم.
۳- نمک و فلفل، يک قاشق غذاخوري پودر سير، يک قاشق غذاخوري جعفري خرد شده و يک قاشق غذاخوري آرد سوخاري را به مواد براي مزه دار شدن اضافه ميکنيم و ورز ميدهيم.
۴- سپس به آن يک عدد تخم مرغ اضافه ميکنيم و ورز ميدهيم تا با گوشت قاطي شود.
۵- مايه ميت بال آماده است، فقط روي آن را بپوشانيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
۶- بعد از استراحت گوشت را از يخچال بيرون ميآوريم و به ۱۰ قسمت تقسيم ميکنيم و سپس به شکل گرد و توپي در ميآوريم.
۷- براي تهيه سس غذا ۳۰۰ گرم گوجه فرنگي را ميشوييم و با چاقو پوست آنها را جدا و رنده ميکنيم و داخل يک ظرف ميريزيم.
۸- نصف پياز را ريز خرد ميکنيم.
۹- داخل يک تابه روغن مايع ميريزيم و روي گاز ميگذاريم،وقتي روغن داغ شد پيازها را همراه با دو حبه سير خرد شده در روغن تا حد سبک شدن، تفت ميدهيم.
۱۰-گوجه فرنگي رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ريحان خرد شده و رب گوجه فرنگي به پياز و سير اضافه ميکنيم و در تابه را ميبنديم و ۱۰ دقيقه منتظر ميشويم تا مواد سس بجوشد و غليظ شود.
۱۱-سپس در يک تابه ديگر روغن مايع ميريزيم و بعد از داغ شدن روغن، ميت بالها را در روغن سرخ ميکنيم تا بپزد و آماده شود.
۱۲-سس تهيه شده را روي ميت بالها و داخل تابه ميريزيم و در تابه را ميبنديم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند.
۱۳-کمي از ميت بالها را درون نان باگت ميچينيم و براي خوشمزهتر شدن از هويج خلالي پخته و پياز خلالي برش خورده و جعفري خرد شده استفاده ميکنيم.