کرپ مرغ و قارچ، غذاي معروف فرانسوي

غذالند/ کرپ مرغ و قارچ، يکي از غذاهاي معروف و خوشمزه فرانسوي مي باشد. کرپ، يک نوع پنکيک نازک بوده که با مواد مختلف چون سينه مرغ، قارچ و پنير پيتزا و… پر شده و طبخ مي شود. مي توانيد با توجه به ذائقه و سليقه خود برخي از محتويات داخل کرپ را حذف و يا اضافه کنيد. از اين رو هم مي توان آن را به عنوان يک غذاي اصلي در وعده هاي غذايي سرو کنيد و هم به عنوان دسر در مهماني ها و مجالس پذيرايي نماييد.
کرپ مرغ و قارچ، يک غذاي جديد و خوش طعم بوده که مي توانيد در منزل به راحتي تهيه و سرو کنيد. اين غذاي خوشمزه و پرطرفدار، يک تنوع عالي را براي برنامه غذايي بدون برنج شما تدارک خواهد ديد که بسيار مقوي و سالم نيز مي باشد.
مواد لازم
آرد: ۱۰۰ گرم
سينه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه اي: ۱ عدد
پياز متوسط: ۱ عدد
شير: ۲۰۰ ميلي ليتر
پنير موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: نصف قاشق چايخوري
پودر آويشن: نصف قاشق چايخوري
زعفران دم کشيده: ۲ قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه: به مقدار لازم
مراحل
گام 1ابتدا تخم مرغ ها را در يک کاسه ريخته و خوب هم بزنيد.
گام 2شير ولرم و کمي نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنيد.
گام 3آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنيد.
گام 4در يک ماهي تابه کمي روغن بريزيد و بعد از داغ شدن روغن، کمي از مايه کرپ ريخته و پهن کنيد.
گام 5وقتي يک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر نيز سرخ شود.
گام 6به همين ترتيب تمام مايه کرپ را در ماهي تابه سرخ کنيد.
گام 7سپس پياز را نگيني خرد و در يک ماهي تابه جدا کمي تفت دهيد.
گام 8سينه هاي مرغ و فلفل دلمه اي را نيز خرد کرده و به ماهي تابه اضافه و تفت دهيد.
گام 9سپس قارچ ها را حلقه اي خرد کنيد و به همراه زعفران و ادويه ها به مواد ماهي تابه اضافه و تفت دهيد و بعد از ۲ دقيقه حرارت را خاموش کنيد.
گام 10ظرف فر را کمي چرب کنيد.
گام 11سپس کرپ هاي آماده شده را پهن و کمي از مايه مرغ در وسط کرپ ريخته و سپس پنير موزارلا بر روي آن بپاشيد و در آخر لايه هاي کناري کرپ را در وسط جمع و رول کنيد.
گام 12تمام کرپ ها را به همين صورت رول و در ظرف فر بچينيد.
گام 13فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
گام 14بعد از کمي گرم شدن فر، کرپ ها را به مدت ۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.