آخرین خبر/ طرز تهیه پیتزا رولی
مواد خمیر
500 گرم آرد
300 میلی لیتر آب ولرم
7 گرم خمیر مایه فوری
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
مواد سس
3_4 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1/2 قاشق چایخوری اورگانو یا آویشن
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
مواد میانی
سوسیس و ژامبون
پنیر پیتزا
اینستاگرام من

طرز تهیه:
برای آماده سازی خمیر،در یک کاسه شکر،آرد الک شده بریزید بعد نمک،خمیر مایه را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید سپس کم کم‌ آب ولرم را اضافه کرده و خمیر را جمع کنید ،برای چند دقیقه ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد و یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید،خمیر را دریک کاسه چرب شده ،گذاشته و روی ان را بپوشانید در محیط گرم برای 1 ساعت استراحت دهید(ترجمه از اشپزی_خلاق) ،سپس روی سطح کار آرد بپاشید،خمیر را ورز دهید تا پف آن گرفته شود،و روی سطح کار با وردنه پهن کنید،در یک کاسه سس کچاب،اورگانو و روغن زیتون را مخلوط کنید و با برس روی خمیر بمالید ،بعد سوسیس،کالباس و پنیر پیتزا را بریزید و خمیر را رول کنید و به برش ها یک اندازه تقسیم کنید، ظرف پخت را چرب کنید و رو ل ها را کف ظرف بچینید،با زرده ی تخم مرغ رومال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت تقریبی 20_30 دقیقه،یا تا زمانیکه روی پیتزا برشته و طلایی شود،قرار دهید،نوش جان

ترجمه از صفحه آشپزی خلاق
.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar