طرز تهيه دونات خامهاي
کدبانو شيم/ درگزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه دونات خامهاي آشنا کنيم.
مواد لازم:
۲۰۰ ميلي ليتر شير گرم
۶۰ گرم شکر
۲۰ گرم مخمر
۲ عدد تخم مرغ
۷۵ گرم روغن آفتابگردان
۱ بسته وانيل (۵ گرم)
۵۵۰ گرم آرد دو صفر (جايگزين آرد سفيد)
شير گرمو داخل يه کاسه ريخته و مخمر رو بهش اضافه و مخلوط ميکنيم تا حل بشه. شکر، روغن، تخم مرغ و وانيل رو اضافه کرده و به تدريج آرد را اضافه و با دست مخلوط ميکنيم.
سطح کارمون رو آردپاشي ميکنيم، خمير رو روش ميزاريم و به مدت چند دقيقه ورزش ميديم باز تا يک خمير نرم که به دستم نچسبه به دست بياد. بعد دايره ايش ميکنيم آرد پاشيش ميکنيم و روشو با چاقو يه شکل بعلاوه ميزنيم. بعد بزارينش وسط پارچه يا دستمال تا دوساعت بمونه تا مخمر عمل بياد و خميرمون حجيم شه.
بعد از دو ساعت روي تخته شيريني پزي ميزاريم و دايره ايش ميکنيم و به ضخامت يک و نيم سانت پهنش ميکنيم. بعد يه قالب يا ظرفي که قطرش هشت سانتي هست رو با کاغذ روغني ميپوشونيم، خميرا رو ميزاريم داخلش با پارچه روشو ميپوشونيد و ۱ ساعت ديگه ميزاريمش کنار تا باز پف کنه. توي يه قابلمه روغنو ميزاريم داغ شه بعد که داغ شد دوناتا رو ميريزيم داخلش و مرتب ميچرخونيمش تا نسوزه و همه جاش به يه اندازه پخته بشه.
بعد که سرخ شدن ميزاريمشوو توي يه بشقاب و روي دستمال کاغذي تا روغناي اضافيش کشيده بشه. تا پيراشکيمون داغه روش پودرقند الک ميکنيم. با يه ني يا هر چيزي که داريم وسط پيراشکيو سوراخ ميکنيم. خامه شير رو ميريزيم داخل قيف پلاستيکي و از طريق اون سوراخ خامه رو وارد دونات ميکنيم؛ و حالا ديگه دوناتامون آمادهي سرو شدنه.