طرز تهيه کيک بادام زميني

کدبانو شيم/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه کيک بادام زميني آشنا کنيم.
مواد لازم براي کيک:
۸۰ گرم کره (۵ قاشق غذاخوري)
۲۰۰ گرم شکلات تيره (حدود ۲ بسته و نيم)
۲ قاشق غذاخوري پودر کاکائو
۱ استکان شکر (۸۰ گرم)
۱ بسته وانيل شکري ۵ گرمي ترک (يا ۱/۴ قاشق چايخوري وانيل ايراني)
۱ بسته بيکينگ پودر ۱۰ گرمي (يا ۱ قاشق مرباخوري پر)
۳ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوري روغن
۱۰۰ گرم آرد (۶ تا ۵ قاشق غذاخوري)
اول کره و شکلات را در يک کاسه بريزيد وبه روش بنماري آب کنيد (با بخار آب جوش).
جداگانه در يک کاسه بزرگ شکر و تخم مرغها را يکي يکي اضافه و با همزن برقي خوب بزنيد تا حجم مواد دو برابر شود بعد روغن را اضافه کنيد وکمي هم بزنيد و در مرحله بعد کره وشکلات مخلوط شده را بريزيد وهم بزنيد و آرد وبيکينگ پودر ونمک الک شده و پودر کاکائو را اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد تا گلولههاي آرد وپودر کاکائو باز شود.
قالب ۲۲ سانتي را کاغذ روغني انداخته و چرب کنيد (اگه قالب مربعي باشه بهتره) مايه را در قالب بريزيد وبزازيد در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت تقريبي ۳۵ تا ۴۰ دقيقه تا کيک پخته شود (با خلال چوبي چک کنيد اگه مايه کيک بهش نچسبيد کيک شما آمادست)
مواد لازم براي کرم بادام زميني:
۱۵۰ گرم کره نرم شده
۳ قاشق غذاخوري پر کره بادام زميني
۳/۴ ليوان پودر شکر (۱۲۰ گرم)
طرز تهيه:
کره نرم شده را در کاسه بريزيد وبا همزن برقي بزنيد تا کمي باز شود، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنيد تا رنگ کره سفيد شود همينطور که با همزن ميزنيد قاشق قاشق کره بادام زميني را اضافه کرده و هم بزنيد تا کاملا مخلوط شودميزازيم يخچال به مدت ۳۰ دقيقه تا خنک شود.
مواد لازم براي کرم گاناش:
۳۵۰ گرم شکلات تيره (حدود ۴ بسته ۴ و نيم)
۱ پاکت خامه (۲۰۰ ميلي ليتر)
خامه را در کاسهاي بريزيد وبزاريد رو حرارت گرم که شد برداريد وشکلات را اضافه کنيد وسريع هم بزنيد تا شکلات حل شود وبعد گاناش را بريزيد در قيف وبزاريد يخچال به مدت ۱ ساعت تا سفت وخنک شود.