نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه خورش به با لپه، خورش شيرين زمستاني

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهيه خورش به با لپه، خورش شيرين زمستاني

خراسان/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه خورش به با لپه آشنا کنيم.

مواد لازم:

به -۲۵۰ گرم
لپه - يک چهارم پيمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند - به ميزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پياز - يک عدد
سير - ۳ حبه
رب گوجه فرنگي - يک چهارم پيمانه (۶۰ گرم)

روغن -۴ قاشق غذاخوري
زردچوبه - يک قاشق غذاخوري
فلفل سياه - نصف قاشق غذاخوري
آب - ۲ فنجان
نمک و زعفران - به ميزان لازم
آب ليمو - ۲ قاشق غذاخوري
چوب دارچين - يک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوري (اختياري)

طرز تهيه:

۱ - ابتدا پياز و سير را خرد و در روغن سرخ کنيد؛ بهتر است پياز و سير‌ها را به‌صورت ريز خرد کنيد.
۲ - گوشت‌ها را به‌صورت خورشي برش و در ماهي تابه تفت دهيد تا آب آن گرفته شود.
سپس آن‌ها را به پياز و سير‌هاي سرخ شده اضافه کنيد و به همراه زردچوبه و فلفل کمي تفت دهيد تا بوي گوشت کمي گرفته شود.
۳ - بهتر است از شب قبل لپه‌ها را در آب بخيسانيد. در هر صورت در اين مرحله لپه‌ها را کمي آب پز کنيد.
۴ - ترکيب گوشت را در ظرفي بريزيد و به همراه آب روي شعله قرار دهيد.
۵ - در ظرف جداگانه‌اي مقداري روغن بريزيد و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنيد.
۶ - بعد از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگي تفت داده شده را به همراه لپه‌هاي پخته و چوب دارچين به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد مخلوط شما کمي ديگر پخته شود.
۷ - به‌ها را بشوييد و به تکه‌هاي کوچک خرد کنيد، سپس آن‌ها را در ماهي‌تابه به همراه کمي روغن تفت دهيد.
۸ - به‌هاي تفت داده شده را با کمي نمک و زعفران دم کشيده و رب‌هاي باقي مانده داخل ظرف اصلي تهيه خورش بريزيد و با شعله ملايم اجازه دهيد تا ترکيب گوشت‌هاي آماده شده با به پخته شود. حرارت زير خورش را ملايم کنيد تا به طور کامل جا بيفتد و براي ۴۵ دقيقه پخته شود.
۹ - در ۱۵ دقيقه پاياني شکر و آب‌ليمو را به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش شما آن‌قدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.

انتهاي پيام/

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره