طرز تهيه خورش به با لپه، خورش شيرين زمستاني

خراسان/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه خورش به با لپه آشنا کنيم.
مواد لازم:
به -۲۵۰ گرم
لپه - يک چهارم پيمانه (۷۵ گرم)
گوشت گوسفند - به ميزان دلخواه (۷۵۰ گرم)
پياز - يک عدد
سير - ۳ حبه
رب گوجه فرنگي - يک چهارم پيمانه (۶۰ گرم)
روغن -۴ قاشق غذاخوري
زردچوبه - يک قاشق غذاخوري
فلفل سياه - نصف قاشق غذاخوري
آب - ۲ فنجان
نمک و زعفران - به ميزان لازم
آب ليمو - ۲ قاشق غذاخوري
چوب دارچين - يک عدد
شکر -۲ قاشق غذاخوري (اختياري)
۱ - ابتدا پياز و سير را خرد و در روغن سرخ کنيد؛ بهتر است پياز و سيرها را بهصورت ريز خرد کنيد.
۲ - گوشتها را بهصورت خورشي برش و در ماهي تابه تفت دهيد تا آب آن گرفته شود.
سپس آنها را به پياز و سيرهاي سرخ شده اضافه کنيد و به همراه زردچوبه و فلفل کمي تفت دهيد تا بوي گوشت کمي گرفته شود.
۳ - بهتر است از شب قبل لپهها را در آب بخيسانيد. در هر صورت در اين مرحله لپهها را کمي آب پز کنيد.
۴ - ترکيب گوشت را در ظرفي بريزيد و به همراه آب روي شعله قرار دهيد.
۵ - در ظرف جداگانهاي مقداري روغن بريزيد و دو قاشق از رب را در آن سرخ کنيد.
۶ - بعد از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگي تفت داده شده را به همراه لپههاي پخته و چوب دارچين به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد مخلوط شما کمي ديگر پخته شود.
۷ - بهها را بشوييد و به تکههاي کوچک خرد کنيد، سپس آنها را در ماهيتابه به همراه کمي روغن تفت دهيد.
۸ - بههاي تفت داده شده را با کمي نمک و زعفران دم کشيده و ربهاي باقي مانده داخل ظرف اصلي تهيه خورش بريزيد و با شعله ملايم اجازه دهيد تا ترکيب گوشتهاي آماده شده با به پخته شود. حرارت زير خورش را ملايم کنيد تا به طور کامل جا بيفتد و براي ۴۵ دقيقه پخته شود.
۹ - در ۱۵ دقيقه پاياني شکر و آبليمو را به قابلمه اضافه کنيد و اجازه دهيد خورش شما آنقدر پخته شود تا به غلظت مناسب برسد.
انتهاي پيام/