نماد آخرین خبر

طرز تهيه «چيکن استراگانف» روسي

منبع
ايران
بروزرسانی
 طرز تهيه «چيکن استراگانف» روسي

ايرانبراي تهيه چيکن استروگانف، ابتدا سينه مرغ را به صورت مربعي خرد کنيد سپس آن‌ها را شسته و کنار بگذاريد. بعد پياز را پوست بگيريد و نگيني ريز خرد کنيد.

سپس کره را درون تابه بريزيد و کمي تفت بدهيد و قارچ‌هاي نگيني يا ورقه‌اي خرد شده را اضافه کنيد، همراه با کره تفت بدهيد سپس پياز را اضافه کنيد و کمي تفت داده حالا تکه‌هاي مرغ را اضافه کنيد. نمک و زردچوبه و ادويه کاري بزنيد و دوباره تفت بدهيد.

سپس فلفل دلمه‌اي نگيني خرد شده را اضافه کنيد و تفت بدهيد. آب ولرم اضافه کنيد و درب تابه را نيمه بسته بگذاريد تا آب بخار شود و تکه‌هاي مرغ بپزند.

در اين حين داخل تابه‌اي جدا سس مخصوص چيکن استراگانف را درست کنيد. (آرد را الک کنيد درون تابه تفت بدهيد شير را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود غليظ که شد شعله را خاموش کنيد)

اين سس را زماني که آب غذا بخار شد و کمي از آن باقي ماند اضافه کنيد و ۱۰ دقيقه صبر کنيد سپس خامه صبحانه را اضافه کنيد و فلفل قرمز بزنيد تفت بدهيد و شعله را خاموش کنيد.

سيب زميني‌هاي خلالي را داخل تابه‌اي جدا خلالي خرد کنيد و سرخ کنيد سپس کنار چيکن ميل کنيد يا مي‌توانيد با آن مخلوط کنيد.

نکاتي براي طرز تهيه چيکن استراگانف:
بر طبق ذائقه مي‌توانيد در کنار قارچ، از هويج، کلم بروکلي يا نخود سبز استفاده کنيد.

مواد لازم براي چيکن استروگانف:
سينه يا فيله مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳-۴ عدد
پياز: ۱ عدد
فلفل دلمه اي: نصف ۱ عدد
شير: نصف ليوان
آرد سفيد: ۲ ق غ
خامه صبحانه: ۱ ق غ
کره: ۲۵ گرم
سيب زميني: ۲ عدد
نمک و زردچوبه» به ميزان لازم
ادويه کاري: به ميزان لازم
فلفل قرمز: به ميزان لازم

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar