طرز تهيه پيتزا برگر

شبکه آشپزي/ امروز قصد داريم دستو تهيه پيتزا برگر را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد .
مواد لازم:
گوشتچرخ کرده ۳۰۰گرم
پياز متوسطرنده شده يک عدد
ادويه نمکو فلفل سياه وقرمز
پنير پيتزا
سوسيس به دلخواه
مواد لازمخمير:
شکر ۱ قاشق چاي خوري
آب ولرم يک ليوان يا شير ولرم يکليوان (باشير درس شه بهتره)
نمک ۱ قاشق چاي خوري
خمير مايه ۲ قاشق چاي خوري
آرد ۲/۵ پيمانه
روغن مايع ۱/۴ پيمانه
طرز تهيه:
خمير مايه، شکر و نمک و آرد را داخل کاسهاي بريزيد و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم (تو اين دستور نيازي نيس خمير مايه عمل بياد). بعد روغن مايع اضافهکنيد.
شير يا آب ولرم کم کم تا جايي که خمير جمع ميشه اضافه مي کنيم.
با دست مواد را مخلوط کنيد تا خمير نرمي بدست بيايد، خمير را چند دقيقه ورز ميديم، کاسهاي را چرب کنيد و خمير را داخل کاسه بزاريد، روي ظرف را بپوشانيد و يک ساعت در جاي گرمي قرار بديد تا حجم خمير دو برابر بشه.
تو اين فاصله تا خمير حاضرميشه برگر درست مي کنيم.
گوشت چرخکردهونمک وفلفل و زردچوبه و پياز اضافه کنيد (آب پياز بگيريد) خوب مخلوط ميکنيم به شکل برگراي کوچيک درست مي کنيم.
داخل ماهي تابهاي که روغن ريختيمکمي سرخ ميکنيم در تابه ميزاريمتا مغز پخت بشه و اجازه ميديم هر دوطرف برگرا سرخ بشن.
بعد از استراحت خمير، خمير بازميکنيم به اندازهي قالب يکه قراره پيتزا برگر درس کنيد کاترمي زنيم.
من تو قالب مافين درس کردم، چون قشنگمغز پخت ميشه و اندازش مناسبه.
يکم پنير ميريزيم، سوسيس و بعد برگر دوباره پنير و در آخرخمير مانند فيلممي پيچيم.
فر در دماي ۱۸۰درجه روشنميکنيمپيتزا برگرارو ميزاريم به مدت ۲۰ تا ۳۰دقيقهپختهبشن.