طرز تهيه اورميه خورشت

سرآشپز پاپيون/ در گزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه اورميه خورشت خوشمزه آشنا کنيم.
مواد لازم:
گوشت
۴۰۰ گرم
لوبيا چيتي
۲ پيمانه
پياز
۱ عدد
بادمجان
۲ عدد
گوجه فرنگي
۲ عدد
سيب زميني
۲ عدد
غوره
۱/۲ پيمانه
زعفران
۱/۲ قاشق چاي خوري
کره
۲ قاشق غذا خوري
روغن
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
ابتدا پيازها را در ظرفي مناسب خرد کرده و با کره تفت ميدهيم و گوشت را خرد کرده و به آن اضافه ميکنيم و تا حدي تفت ميدهيم که گوشت تغيير رنگ دهد.
لوبيا چيتي را شسته و از آبکش رد ميکنيم و به مواد اضافه کرده و با مقداري آب ميپزيم.
در ظرفي جداگانه رب گوجه فرنگي را با روغن سرخ ميکنيم و ادويه و زعفران ابکرده را به آن اضافه ميکنيم و غوره را کمي تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه ميکنيم.
سيب زميني و بادمجان را هر کدام جداگانه خرد کرده و سرخ ميکنيم و پس از کشيدن غذا در ظرف روي خورشت ميريزيم.
ساير نکات
اورمـيه خوروشـته يا همان اروميه خورش تقريبا غذايي شبيه خوراک لوبيا چيتي است که جزو غذاهاي معروف و خوشمزه اروميه يا همان اورميه قديم است.
اين غذا در آذربايجان غربي بسيار متداول است و جزو خورشتهاي سنتي اين منطقه محسوب ميشود.
بهتر است با اين غذا پلوي زعفراني خورده شود.
اگر غوره نداريد ميتوانيد از گرد غوره استفاده کنيد.
اگر غذايتان به اندازه کافي ترش نيست به آن کمي آبغوره اضافه کنيد.
لوبيا را حتما از شب قبل خيس کنيد و اگر فراموش کرديد آن را دو بار بجوشانيد و آبش را خالي کنيد تا نفخ آن گرفته شود.