بهترين روش پخت املت کدو حلوايي خوشمزه و پرخاصيت
باشگاه خبرنگاران/ کدو گرد و نارنجي رنگ از آن دسته مواد غذايي سالمي است که بايد حتما در فصل زمستان که فصل خود کدو است، وارد سبد غذايي خانوادهها شود. از آن جايي که اين نوع از کدو حاوي ترکيبات آنتي اکسيداني و ويتامين A است، باعث تقويت سيستم ايمني ميشود و در روزهاي سرد سال بسيار حائز اهميت است. اين ماده غذايي طعم خاصي دارد و معمولا از آن در تهيه دسر و کيک استفاده ميشود. اما ميتوان آن را به راحتي و با اضافه کردن مواد ديگر تبديل به يک وعده غذايي خوشمزه و کم کالري کرد.
مثلا ميتوان از آن املت خوشمزهاي تهيه کرد که مطمئنا طرفداران بسياري خواهد داشت. با اضافه کردن فلفل چيلي و پنير کبابي، مزه خاص اين املت تقويت ميشود به طوري که با خوردن هر قاشق از آن دنيايي از طعم و مزه را وارد دهان خود ميکنيد. اگر شما هم کدو حلوايي خريدهايد و نميدانيد که با آن چه غذايي درست کنيد، پيشنهاد ميکنيم طرز تهيه املت کدو حلوايي را دنبال کنيد تا با يک ماهيتابه پر از مواد غذايي رنگارنگ روز خود را پر انرژيتر و رنگينتر کنيد
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
پنير کبابي ۱۷۵ گرم
کدو حلوايي ۵۰۰ گرمي
فلفل قرمز چيلي دو عدد
سير (ريز خرد شده) دو حبه
سرکه بالزاميک دو قاشق چايخوري
نعنا تازه ۵۰ گرم
تخم مرغ شش عدد
طرز تهيه املت کدو حلوايي و پنير کبابي خوشمزه در چند دقيقه
املت اين صبحانه کلاسيک و خوشمزه هميشه گزينه مناسبي براي آغاز يک روز پرانرژي و زيبا است. از املت قهوهخانهاي گرفته تا املت اسپانيايي و املت فرانسوي، شما به راحتي هر نوعي را که بخواهيد ميتوانيد در چند مرحله در خانه تهيه و نوش جان کنيد. حالا نظرتان درباره يک املت متفاوت و خوشمزه با کدو حلوايي چيست؟ براي تهيه اين املت خوشمزه ابتدا بايد ۱۷۵ گرم پنير کبابي را مکعبي برش بزنيد. يک ماهيتابه بزرگ برداريد و نيمي از روغن زيتون را داخل ماهيتابه بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت قرار دهيد. پنير کبابي برش خورده را داخل ماهيتابه بريزيد و هر طرف آن را به مدت يک تا دو دقيقه سرخ کنيد تا طلايي شود. سپس آنها را از ماهيتابه خارج کنيد و داخل يک ظرف کنار بگذاريد.
پوست کدو حلوايي را بکنيد و گوشت آن را به تکههاي کوچکتر برش بزنيد. روغن باقيمانده را به ماهيتابه اضافه کنيد. سپس تکههاي کدو حلوايي را داخل ماهيتابه بريزيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد تا نرم شوند و رنگ آنها تغيير کند. دو عدد فلفل قرمز چيلي را ريز خرد کنيد (نيازي به خارج کردن دانههاي فلفل نيست). دو حبه سير را پوست بکنيد و ريز خرد کنيد. فلفل چيلي خرد شده و سير رنده شده را داخل ماهيتابه اضافه کنيد و براي حدود دو دقيقه ديگر همه مواد را تفت دهيد. دو قاشق چايخوري سرکه بالزاميک اضافه کنيد. سپس پنير کبابي سرخ شده را دوباره داخل ماهيتابه بريزيد. برگهاي نعنا را نيز کمي خرد کنيد و داخل ماهيتابه بريزيد.
در نهايت تخم مرغها را داخل يک کاسه بشکنيد و با يک چنگال يا همزن دستي خوب هم بزنيد تا زرده و سفيده آن مخلوط شود. سپس تخم مرغها را روي بقيه مواد داخل ماهيتابه بريزيد. املت را به مدت چند دقيقه بپزيد تا کمي سفت شود. اکنون گريل را گرم کنيد. املت را به مدت پنج دقيقه داخل آن قرار دهيد تا پف کند و طلايي شود. اگر دوست داريد بلافاصله آن را به صورت گرم سرو کنيد يا بگذاريد تا کمي خنک شود و در کنار يک سالاد سزيجات به صورت سرد سرو کنيد. املت کدو حلوايي با پنير کبابي شما آماده است، نوش جان!
نکات تهيه املت کدو حلوايي با پنير کبابي
اگر گريل نداريد ميتوانيد درب ماهيتابه را قرار دهيد تا املتتان به خوبي پف کند.
در صورت تمايل ميتوانيد کمي پنير پارمسان پودري هم روي املت بريزيد.
براي اين که کدو حلوايي خوب بپزد و نرم شود ميتوانيد روي ماهيتابه را با يک درپوش يا فويل آلومينيومي بپوشانيد تا کمي بخار کند و کدو حلوايي بهتر بپزد.