طرز تهيه کيک ماهي سالمون تازه ؛ يک وعده غذاي دريايي متفاوت

کتاب کاله/ با اين که اکثر ما تنها با چند روش محدود پختن ماهي آشنايي داريم ولي هميشه ريسک کردن در آشپزي و تغيير دستورهاي پخت متداول ممکن است نتايج بسيار شگفت انگيزي را همراه داشته باشد. به عنوان مثال ما عادت کردهايم که ماهي سالمون را يا به صورت سرخ شده يا در فر پخته شده سرو کنيم. اما آيا تا به حال به اين فکر کردهايد که بتوانيد از اين ماهي خوشرنگ کيک درست کنيد؟ بله درست شنيدهايد؛ کيک ماهي سالمون. در واقع يکي از بهترين و متفاوتترين روشها براي پختن غذاهاي دريايي، تهيه آن به صورت کيک است که هر کسي را براي خوردن آن وسوسه خواهد کرد.
البته اين کيک از آن کيکهاي معمولي که همه ما ميشناسيم نيست بلکه به خاطر موادي که در تهيه آن به کار ميرود و نحوه پخت آن، ظاهري کيک مانند دارد و همين امر باعث نام جالب اين غذا شده است. طرز تهيه کيک ماهي در ادامه مطلب آمده است. شما با دنبال کردن مراحل کوتاه و ساده آن قادر به پختن اين غذاي دريايي مقوي و متفاوت خواهيد بود که هم براي کودکان دوستداشتني جلوه ميکند و هم براي مهمانيها بسيار مناسب است.
مواد لازم براي تهيه کيک ماهي سالمون تازه ؛ يک وعده غذاي دريايي متفاوت
ماهي سالمون تازه (درشت خرد شده)600 گرم
روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
پياز خرد شده يک چهارم فنجان
فلفل دلمه اي (خرد شده)دو قاشق غذاخوري
کرفس (خرد شده)دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
گياه کبر (دلخواه)يک قاشق غذاخوري
سس مايونز يک چهارم فنجان
خرده نانيک چهارم فنجان
سير (خرد شده)دو حبه
خردل يک قاشق چايخوري
فلفل قرمزيک سوم قاشق چايخوري
چاشني غذاهاي دريايي يک سوم قاشق چايخوري
خرده نان يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه کيک ماهي سالمون تازه ؛ يک وعده غذاي دريايي متفاوت
مرحله اول
ماهي سالمون يکي از مغذيترين و مفيدترين غذاهايي دريايي محسوب ميشود که سرشار از پروتئين، آنتي اکسيدان و ويتامين B بوده و مصرف آن در در وعدههاي روزانه توصيه شده است. پيش از اين غذاهاي متنوع و خوشمزه زيادي مانند برگر سالمون، سالمون سير و پارمسان و رول سالمون به شما آموزش دادهايم که به راحتي ميتوانيد آنها را در خانه تهيه و به عنوان يک وعده غذاي مفيد و خوشمزه در کنار خانواده و دوستانتان نوش جان کنيد.
تهيه کيک ماهي سالمون ممکن است کمي زمانبر باشد اما در نهايت يک غذاي خوشمزه و متفاوت با سالمون براي سرو خواهيد داشت. براي شروع ابتدا يک ماهيتابه بزرگ برداريد و يک قاشق غذاخوري روغن زيتون فرابکر داخل آن بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. يک چهارم فنجان پياز خرد شده، دو قاشق غذاخوري فلفل دلمه اي خرد شده و دو قاشق غذاخوري کرفس خرد شده را داخل ماهيتابه بريزيد. حدود پنج دقيقه تفت دهيد تا پيازها نرم شوند. يک قاشق غذاخوري گياه کبر اضافه کنيد و حدود دو دقيقه تفت دهيد تا عطر و طعم آن خارج شود. ماهيتابه را از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا خنک شود.
مرحله دوم
يک کاسه بزرگ برداريد. تکههاي ماهي سالمون را داخل آن بريزيد. مخلوط پياز را پس از خنک شدن به کاسه اضافه کنيد. يک چهارم فنجان سس مايونز اضافه کنيد و مواد را مخلوط کنيد. سپس يک چهارم فنجان خرده نان را به مواد داخل کاسه اضافه کنيد. دو حبه سير را خرد کنيد و داخل کاسه بريزيد. يک قاشق چايخوري خردل، يک سوم قاشق چايخوري فلفل قرمز و چاشني غذاهاي دريايي به مواد اضافه کنيد. کمي از مزه مخلوط را بچشيد و به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنيد. روي کاسه را با سلفون پلاستيکي بپوشانيد و آن را براي يک تا دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا ماهيها مزه دار شوند.
مرحله سوم
مخلوط ماهي سالمون را از يخچال خارج کنيد. مخلوط را به چهار قسمت مساوي تقسيم کنيد و هر قسمت را با دست به شکل يک توپ گرد دربياوريد. روي هر قسمت مقداري خرده نان بپاشيد. دو قاشق غذاخوري روغن زيتون داخل يک ماهيتابه بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. پس از اين که روغن داغ شد، توپهاي گرد ماهي سالمون را داخل روغن قرار دهيد. هر طرف آن را به مدت سه تا چهار دقيقه سرخ کنيد تا طلايي شوند. کيک ماهي سالمون شما آماده است. ميتوانيد آن را در کنار يک سالاد سبزيجات ميل کنيد، نوش جان!
نکات طرز تهيه کيک ماهي سالمون
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري شويد تازه خرد شده به مواد اضافه کنيد.
در صورتي که چاشني غذاهاي دريايي در دسترس شما نبود ميتوانيد از مخلوط آب ليمو تازه و فلفل سياه استفاده کنيد.
منبع: allrecipes