طرز تهيه سوپ تايلندي مرغ و نارگيل؛ يک پيشغذاي خوشمزه

کتاب کاله/ امروز با طرز تهيه سوپ تايلندي با طعمي متفاوت به سراغتان آمدهايم. همه ما با دستور تهيه انواعي از سوپها آشنايي داريم و حتي در تهيه برخي از آنها حرفهاي هستيم اما دنياي سوپها آنقدر متنوع و رنگارنگ است که هنوز بسياري از انواع آنها را بلد نيستيم. امروز طرز تهيه سوپ تايلندي را برايتان آماده کردهايم که تجربهاي متفاوت برايتان خواهد بود که مطمئن هستيم از خوردن آن پشيمان نخواهيد شد. خاستگاه اين سوپ همانطور که از اسمش پيدا است کشور تايلند در جنوب شرقي آسيا است. اين سوپ در تايلند به “توم خا گاي” معروف است و از غذاهاي اصيل اين کشور به حساب ميآيد که به عنوان پيش غذا سرو ميشود.
ترکيب شير نارگيل و آب مرغ که در تهيه اين سوپ به کار رفته است، بافت متفاوت و خامهاي به آن ميبخشد که باعث محبوبيت اين سوپ در همه جاي دنيا شده است. اين سوپ به راحتي طبق دستور زير قابل تهيه است. پيشنهاد ميکنيم مواد لازم براي تهيه اين سوپ را دو برابر کنيد و مقدار اضافي آن را در فريزر نگهداري کنيد تا هر وقت که هوس کرديد مقداري از آن را گرم کنيد و نوش جان کنيد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ تايلندي مرغ و نارگيل
ران مرغ بدون پوست بدون استخوان450 گرم
روغن زيتون فرابکريک قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه (خرد شده)يک قاشق غذاخوري
قارچ (خرد شده)100 گرم
آب مرغ کم نمکيک ليتر
شير نارگيل 400 گرم
آب ليمو تازهدو قاشق غذاخوري
گشنيز تازه به مقدار دلخواه
طرز تهيه سوپ تايلندي مرغ و نارگيل
مرحله اول
تهيه سوپ شما را وارد دنيايي از مزهها و رنگها خواهد کرد که قدرت انتخاب بيشماري در اختيارتان قرار خواهد داد. ازسوپ کاري و سبزيجات گرفته تاسوپ تاکو و سوپ ذرت شما ميتوانيد هر کدام را که دلتان ميخواهد به راحتي در خانه آماده و نوش جان کنيد. براي تهيه يک سوپ تايلندي خوشمزه با مرغ و نارگيل نيز تنها کافي است طبق مراحل زير عمل کنيد.
روع ابتدا کمي زنجبيل را ريز خرد يا رنده کنيد. 100 گرم قارچ را خوب بشوييد سپس برش بزنيد. يک قابلمه بزرگ برداريد و يک قاشق غذاخوري روغن زيتون فرابکر داخل آن بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. يک قاشق غذاخوري زنجبيل خرد شده به قابلمه اضافه کنيد و به مدت يک دقيقه تفت دهيد تا عطر آن حس شود. قارچ خرد شده را اضافه کنيد و حدود شش دقيقه تفت دهيد تا نرم شود.
مرحله دوم
يک ليترآب مرغ کمنمک داخل قابلمه بريزيد و سپس شير نارگيل را اضافه کنيد و هم بزنيد.پس از ده دقيقه تکههاي مرغ را نيز به مواد داخل قابلمه اضافه کنيد. حرارت را کم کنيد و بگذاريد تا حدود 20 تا 30 دقيقه تکههاي مرغ بپزند تا تغيير رنگ دهند. سپس حرارت را خاموش کنيد. آب يک ليمو ترش را به سوپ اضافه کنيد و کمي هم بزنيد. به مقدار دلخواه سوپ داخل يک کاسه بريزيد و روي آن را با چند برگ گشنيز تازه تزئين کنيد. نوش جان!
نکات طرز تهيه سوپ تايلندي مرغ و نارگيل
دقت کنيد که شير را از حدود 20-30 دقيقه قبل از يخچال بيرون بياوريد تا هم دماي اتاق شود و در هنگام ريختن داخل سوپ بريده نشود.
براي بهتر شدن طعم سوپ ميتوانيد پيش از سرو يک قاشق روغن زيتون روي سوپ خود بريزيد.
منبع: delish