نماد آخرین خبر

طرز تهيه کيک خيس وانيلي

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه کيک خيس وانيلي

ستاره/ مواد لازم براي کيک خيس وانيلي
شکر۳۰۰ گرم معادل يک و نيم پيمانه
شير۳۵۰ گرم معادل يک و نيم پيمانه
روغن مايع۲۰۰ گرم معادل يک پيمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوري پر
يا پودر کرم کارامل يک عدد

تخم مرغ۳ عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
آرد سفيد قنادي۲۵۰ گرم معادل دو پيمانه سر خالي
بکينگ پودريک قاشق چايخوري
طرز تهيه کيک خيس وانيلي
تهيه سس کيک خيس
شکر را با شير و نيمي از روغن مايع در ظرفي با ديواره هاي بلند مخلوط مي‌کنيم و براي مدت زمان يک دقيقه هم مي‌زنيم.
سپس پودر کارامل يا پودر کاکائو را (بسته به سليقه خود) به مواد اضافه مي‌کنيم و دوباره هم مي‌زنيم. بهتر است ابتدا با چنگال يا همزن دستي هم بزنيد تا مواد يکنواخت شود سپس آن‌ها را با دور کند همزن خوب بزنيد. در صورتي که مي‌خواهيد کيک خيس وانيلي شما بدون رنگ باشد مي‌توانيد هيچ طعم دهنده اي مثل پودر کارامل يا کاکائو اضافه نکنيد.
سس کيک خيس آماده است. حالا يک پيمانه از اين سس را برداشته و کنار مي‌گذاريم. باقيمانده سس را براي مواد اصلي کيک استفاده مي‌کنيم.
تهيه کيک خيس وانيلي
فر را روشن کنيد و با درجه ۱۷۰ درجه سانتي گراد بگذاريد گرم و آماده شود.
در يک ظرف مناسب ۳ عدد تخم مرغ را بشکنيد و وانيل را به آن اضافه کنيد. حدود ۸ دقيقه تخم مرغ‌ها را خوب بزنيد تا حجم آن افزايش يابد و کرم رنگ شود.
باقيمانده سس کيک خيس را به تخم مرغ ها اضافه کنيد و به مدت ۱۵ ثانيه با همزن بزنيد.
نکته: از اين مرحله به بعد نبايد مايه کيک را زياد هم بزنيد، زيرا پف تخم مرغ‌ها مي‌خوابد.
بقيه روغن مايع را اضافه کنيد و دوباره چند ثانيه هم بزنيد.
آرد قنادي و بکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنيد.
مخلوط آرد و بکينگ پودر را آرام آرام در ۴ مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
نکته مهم: براي مخلوط کردن از ليسک استفاده کنيد تا پف مواد گرفته نشود. مواد را به صورت دوراني و فقط از يک طرف مخلوط کنيد تا تمام آرد با مايع کاملا مخلوط شود.
کف قالب ۲۰ سانتي متري کيک را يک کاغذ روغني بگذاريد و ديواره‌هاي آن را با فرچه قنادي کاملا به روغن آغشته کنيد.
نکته: از قالب‌هاي ديگر نيز مي‌توانيد استفاده کنيد فقط دقت کنيد که حداقل نيمي از قالب و حداکثر سه چهارم قالب از مواد پر شود و کمتر يا بيشتر از اين نباشد.
قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار دهيد و بگذاريد ۳۵ تا ۴۵ دقيقه بپزد.
در مدتي که کيک در حال پخت است، يک ليوان سس کيکي که کنار گذاشته بوديد را داخل يک قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و گاهي هم بزنيد تا به جوش بياييد.
پس از به جوش آمدن سس، شعله را خاموش کنيد و بگذاريد سس به دماي محيط برسد. اين کار باعث مي‌شود که شکر سس بهتر حل شود و از طرفي بوي روغن سس نيز از بين مي‌رود.
پس از ۴۵ دقيقه در فر را باز کنيد و درون کيک يک خلال دندان يا چنگال  فرو کنيد. اگر کيک به چنگال يا خلال دندان نچسبيد کيک آماده است .در غير اين صورت يک ربع ديگر بگذاريد تا کيک بپزد.
وقتي کيک پخت و آن را از فر خارج کرديد، ديواره‌هاي کيک را از قالب آزاد کرده و سعي کنيد کيک را همان طور که داغ است از قالب جدا کنيد.
حالا دوباره کيک را به قالب برگردانيد و روي سطح کيک را با خلال دندان به طور مرتب سوراخ کنيد.
سس کاراملي يا کاکائويي که به دماي محيط رسيده را قاشق قاشق روي سطح کيک پخش کنيد تا به خورد کيک برود.
زماني که سه چهارم سس را ريختيد، بگذاريد کيک ۱۰ دقيقه به همين شکل بماند.
پس از ۱۰ دقيقه کيک را برگردانيد و به همان ترتيب قبل، يک چهارم ديگر سس کيک خيس را روي پشت کيک پخش کنيد.
کيک خيس وانيلي را براي يک ساعت در يخچال بگذاريد.
پس از اين مدت کيک خانگي شما آماده سرو است.
مي‌توانيد روي آن را با خامه، پودر قند، گاناش يا هر چه که دوست داريد تزيين کنيد. نوش جان.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره