طرز تهيه پوره لبو و سيب؛ خوشمزه و سرشار از آنتي اکسيدان

کتاب کاله/ لبو همان ريشه اصلي گياه قرمز رنگ خوشمزهاي که حاوي مواد مغذي و معدني مثل کربوهيدرات، پروتئين، ويتامين A، ويتامين C، ويتامين B۶ و غني از فولات و منگنز است که هر کدام از اينها براي رشد و عملکرد هر چه بهتر سلولهاي بدن بسيار ضروري و مفيد هستند. سيب هم همان ضد سرطان قوياي که سرشار از ويتامين و فيبر است و با ترکيب شدن همراه لبو به عنوان پوره، بمبي از آنتياکسيدان و ويتامين و فيبر را تشکيل ميدهد. در اين دستورالعمل ميخواهيم طرز تهيه پوره لبو و سيب را به شما آموزش دهيم که ميتوانيد به عنوان يک ميان وعده سالم و مقوي به خصوص براي کودکان و هم به عنوان دسر آن را تهيه کرده و لذت ببريد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه پوره لبو و سيب
سيب (پوست کنده و خرد شده) ۲۰۰ گرم
چغندر (پوست کنده و خرد شده) ۱۵۰ گرم
شير کمچرب به مقدار لازم
طرز تهيه پوره لبو و سيب
لبو گياهي با خواصي شگفتانگيز بوده که سرشار از آنتي اکسيدان، آهن و ويتامينهاي مفيد و متفاوت است و مصرف آن در فصل زمستان بسيار توصيه ميشود. شما ميتوانيد لبو را به صورت تنوري با چاشني عسل تهيه کنيد يا با آن يک اسموتي لبو خوشمزه و سالم آماده کنيد. شما همچنين ميتوانيد با ترکيب لبو و سيب يک ميانوعده سالم براي کودکانتان تدارک ببينيد.
براي تهيه پوره لبو و سيب ابتدا بايد سيب و چغندر را خوب شسته و داخل آبکش قرار دهيد تا کاملا خشک شوند. سپس آنها را پوست بگيريد و به صورت متوسط خرد کنيد.
يک قابلمه برداريد و مقداري آب داخل آن ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش بيايد. چغندرهاي خرد شده را داخل آب جوش ريخته و حدود ۱۵ دقيقه بگذاريد روي حرارت متوسط بپزند. سپس سيب خرد شده را اضافه کنيد و بگذاريد ۸ دقيقه ديگر مواد روي حرارت بمانند تا هر دو نرم شوند. حرارت را خاموش کنيد و اجازه دهيد تا سيب و چغندر کاملا خنک شوند.
سپس مقداري از آب داخل قابلمه برداريد و مابقي را آبکش کنيد. سيب و چغندر را داخل غذاساز بريزيد و چند پالس بزنيد تا حالت پوره مانند به خود بگيرند. هر از چندگاهي هنگام پالس زدن دور کاسه غذاساز را بتراشيد و دوباره پالس بزنيد. براي اين که پوره بافت نرمتري داشته باشد مقدار کمي شير به غذاساز اضافه کنيد و دوباره چند پالس بزنيد. پوره شما آماده است، ميتوانيد آن را در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنيد.
نکات طرز تهيه پوره لبو و سيب
اگر چغندرتان خيلي شيرين نيست ميتوانيد هنگام پخت کمي شکر قهوهاي به قابلمه اضافه کنيد.
هر از چند گاهي بين پالس زدن ديواره ظرف غذاساز را بتراشيد و دوباره پالس بزنيد. اينطوري مواد به طور يکدست مخلوط ميشوند.
براي اينکه پوره لبو و سيب را در وعدههاي بيشتر طول هفته داشته باشيد، مقدار بيشتري لبو پخته و داخل يخچال نگهداري کنيد تا هر زمان که خواستيد، خيلي سريع پوره درست کنيد.