8
5
3K
ايران بانو/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه خورش نعناع جعفري آشنا کنيم.
مواد لازم
▪ گوشت: نيم کيلو
▪ نعناع و جعفري: يک کيلو
▪ پياز بزرگ: يک عدد
▪ آب ليمو يا آب غوره: دو ليوان
▪ روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم
▪ رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري
● طرز تهيه:
ابتدا گوشتهاي تکه شده را بپزيد و سپس بهآن نعناع جعفري ريزخرده شده را که قبلا تفتدادهايد اضافه کنيد و به همراه پياز داغ به گوشتاضافه کنيد و آنگاه به آن آب ليمو (آب غوره)، نمک و فلفل و رب گوجه اضافه کنيد، زماني کهخورش شما جا افتاد، آن را از روي حرارتبرداريد. خوشمزگي اين خورش به ترشي آناست، از اين رو پيشنهاد ميشود که آب غوره خورش شما را ترشتر و خوشمزهتر ميکند، گفتني است که بادمجان سرخ شده هم ميتوانيد به خورش اضافه کنيد چرا که بادمجانها، به خود ترش مزگي ميگيرند، از اين رو بسيارخوشمزه ميشوند.