نماد آخرین خبر

بهترين رتي فيله گوساله را بپزيد

منبع
بروزرسانی
بهترين رتي فيله گوساله را بپزيد

 ايران بانو/ در ادامه قصد داريم شما را با دستور پخت رتي فيله گوساله آشنا کنيم.

مواد لازم:
فيله يا راسته: ۲ کيلوگرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهيه:

بهترين رتي با فيله گوساله يا گاو تهيه مي‌شود، گوشتي که به مصرف رتي مي‌رسد، بايد کمي چرب باشد و مدت طبخ آن طولاني باشد تا چربي به تدريج جذب گوشت شود. فيله را از طول دولا مي‌کنيم و يا دو عدد فيله را کنار هم قرار مي‌دهيم و با نخ مخصوصي مي‌پيچيم، اطراف گوشت را فلفل زده و در ظرف مناسب ديواره بلند کمي روغن مي‌ريزيم و اطراف گوشت را در روغن سرخ مي‌کنيم، پس از اين که گوشت خوب برشته شد حرارت را ملايم کرده تا گوشت پخته شود، گاهي از آب گوشت روي گوشت مي‌ريزيم و آن را در ظرف مي‌غلتانيم تا کاملا" پخته شود، اگر قبل از پختن آب آن تمام شد، مقداري آب اضافه مي‌کنيم و نمک هم به آن مي‌زنيم. پس از پخته شدن بعد از اين که آب آن کشيده شد نخ را از اطراف گوشت باز مي‌کنيم و گوشت را ورقه ورقه مي‌کنيم و در ظرف مناسب قرارمي دهيم و اطراف آن را با پوره سيب زميني و نخود فرنگي تزيين کرده و رويش را سس، خامه و فلفل مي‌ريزيم.

اما طرز تهيه اين سس:
يک قاشق سوپخوري آرد را در ۵۰ گرم کره سرخ مي‌کنيم، حرارت را ملايم کرده و يک ليوان آب گوشت را به تدريج روي آن مي‌ريزيم و مرتب هم مي‌زنيم تا سس صاف و لطيف شود. سپس يک قاشق مرباخوري فلفل سياه را نيم کوب کرده و داخل آن سس مي‌ريزيم، بعد ۱۵۰ گرم خامه به آن اضافه کرده و پس از چند جوش شعله آن را خاموش مي‌کنيم، سس آماده مصرف است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره