روشي ساده براي درست کردن کيک بستني شکلاتي

غذالند/ کيک بستني شکلاتي، يکي از انواع دسرهاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني است. اين دسر ترکيبي از کيک و بستني بوده که مطمئنا طعم عالي و لذيذ آن، مورد علاقه بسياري از افراد قرار خواهد گرفت. از اين رو ميتوانيد اين کيک خوشمزه و لذيذ را براي مهمانيها و مناسبتهاي مختلف خود تدارک ببينيد.
کيک بستني شکلاتي، اين دسر سرد خوشمزه را ميتوانيد به راحتي در منزل طبخ و سرو نماييد. ميتوانيد در رسپي اين کيک نيز تغييراتي بدهيد و با توجه به سليقه و ذائقه خود از بستني وانيلي و حتي براي تزيين آن از سس کارامل استفاده کنيد.
مواد لازم
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۶۵ گرم
روغن: دو سوم پيمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
بستني شکلاتي: يک ليتر
شکلات آب شده: يک دوم پيمانه
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوري
آب ولرم: دو سوم پيمانه
بيکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري
طرز تهيه
سفيدههاي تخم مرغ را در يک کاسه ريخته و با همزن مخلوط کنيد تا خوب فرم بگيرد.
در يک ظرف ديگر شکر و روغن را مخلوط کرده و هم بزنيد.
سپس زردههاي تخم مرغ را يکي يکي به مخلوط شکر اضافه و هم بزنيد.
آرد، پودر کاکائو و بيکينگ پودر را نيز در يک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنيد.
نصف مخلوط آرد را به مواد شکر اضافه و مخلوط کنيد.
سپس آب ولرم را به مخلوط اضافه و ۳۰ ثانيه مواد را هم بزنيد.
بقيه مخلوط آرد را نيز به مواد شکر اضافه و مجدد مواد را هم بزنيد.
حالا سفيدههاي تخم مرغ را به مواد اضافه و مخلوط کنيد.
قالب کيک مورد نظر خود را کمي چرب کنيد و مواد کيک را داخل آن بريزيد.
فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
کيک را به مدت ۴۵ دقيقه در فر بگذاريد تا آماده شود.
پس از آماده شدن کيک و سرد شدن آن، يک لايه نازک رويي را برش و وسط کيک را خالي کنيد.
وسط کيک را با بستني شکلاتي که نه شل شده باشد و نه منجمد، پر کنيد.
سپس لايه رويي کيک را که برش زده ايد را بر روي کيک بگذاريد و کمي فشار دهيد.
بايد کيک بستني را به مدت ۱۲ ساعت در يخچال فريزر بگذاريد تا بستني به خورد کيک رفته و آماده شود.