فوت و فن ها تهيه خامه کيک با خامه صبحانه در منزل
ستاره/ طرز تهيه خامه کيک با خامه صبحانه کمي زمان بر است اما به راحتي مي توانيد در خانه آن را با کمي شکر و خامه پاکتي درست کنيد و کيک تولد يا شيريني خود را تزيين کنيد. اين خامه طعم بهتري نسبت به خامه قنادي يا خامه فرم گرفته آماده دارد.
خامه فرم گرفته با خامه صبحانه، به نسبت خامه فرم گرفته آماده، معمولا زودتر فرم و شکل خودش را از دست ميدهد، اما در عوض طعم بهتري دارد. اگر دوست داريد خامه تزيين کيک را خودتان در منزل تهيه کنيد، کافي است طرز زدن خامه صبحانه و موادي که بايد به آن اضافه کنيد را بلد باشيد.
مواد لازم:
خامه صبحانه پر چرب (بين 30 تا 36 درصد چربي): ۴۰۰ گرم
پودر قند يا شکر آسياب شده: ۱۰۰ گرم
وانيل (در صورت دلخواه): نصف قاشق چايخوري
(اگر کيک شما کوچک است ميزان مواد را به نصف کاهش دهيد.)
مراحل تهيه:
خامه صبحانه را در يک کاسه فلزي با اندازه مناسب نسبتا بزرگ بريزيد، بطوري که وقتي خامه را هم زديد و حجم خامه زياد شد با مشکل روبرو نشويد.
به هيچ وجه از ظرف پلاستيکي استفاده نکنيد، زيرا چربي خامه به ظرف ميچسبد و خوب فرم نميگيرد. ظرف استيل ايده آل است زيرا خامه هنگام زدن بايد سرد بماند. اما اگر کاسه استيل در دسترس نداريد ميتوانيد بعدا در طي مراحل کار، کاسه خود را داخل ظرف ديگري که در آن يخ ريخته ايد بگذاريد و مراحل را انجام دهيد. يا اينکه جايي خامه را درست کنيد که هواي خنک و رو به سردي داشته باشد.
خامه صبحانه نبايد آب داشته باشد، بنابراين اگر همراه خامه، آب اضافي بود آن را دور بريزيد.
حالا شکر يا پودر قند را اضافه کنيد.
با يک قاشق يا چنگال، خامه و شکر را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد، سپس اين ترکيب را حدود نيم ساعت در فريزر بگذاريد تا تگري شده و رگههاي يخ در آن ايجاد شود.
خامه را از فريزر بيرون بياوريد، با همزن ۲ دقيقه با دور کند هم بزنيد و سپس با دور تند فقط در يک جهت هم بزنيد.
۱۰ الي ۱۵ دقيقه براي فرم گرفتن خامه زمان لازم است.
نکاتي براي بهتر فرم گرفتن خامه کيک با خامه صبحانه
براي بهتر فرم گرفتن خامه صبحانه بهتر است ظرف خامه را در يک ظرف آب و يخ بگذاريد.
خامه را آنقدر هم بزنيد تا رد پرههاي همزن روي خامه بماند و از بين نرود، به شکلي که انگار خامه در پرههاي همزن پيچ خورده است.
اگر مقدار خامه فرم گرفته بيش از نياز شما بود مي توانيد باقيمانده آن را در يک ظرف در بسته در فريزر نگهداري کنيد.
براي استفاده بعدي خامه را از فريزر بيرون بياوريد، در يخچال بگذاريد و وقتي کمي نرم شد دوباره با همزن بزنيد تا فرم بگيرد. البته اين خامه که دوباره هم زده ميشود کمتر فرم ميگيرد که طبيعي است و ديگر براي تزيين کيک مثل کيک تولد و عقد و عروسي چندان مناسب نيست، اما براي شيريني خانگي مثل نان خامهاي يا شيريني لطيفه و ناپلئوني گزينه خوبي است.