آخرین خبر/ ترفند تزئین و آموزش حلوا زعفرانی مجلسی خوش عطر

مواد لازم:
آرد سفید 4پیمانه
🔹شکر8پیمانه
🔹عرق هل نیم پیمانه
🔹گلاب نیم پیمانه
🔹زعفران هر چی بیشتر بهتر
🔹آب 8پیمانه
روغن در حدی که وقتی داخل آرد تفت داده شده میریزیم آردمون نه سفت باشه نه شل.

طرز تهیه:

اول آردمون رو از الک رد میکنیم تا گلوله گلوله نشه.بعد در تابه ای میریزیم و شعله رو روشن میکنیم وبا حرارت کم حدود دوالی سه ساعت تفت میدیم.وقتی آردمون سرخ شد و رنگش برگشت روغن رو اضافه میکنیم وباز هم با شعله ی ملایم شروع میکنیم به هم زدن حدود یک ساعت.(اینجوری حلوای خوشمزه تری رو خواهید داشت.به گفته ی مامانم هر چی حلوا با شعله ی کم و با صبر و حوصله تفت بخوره حلوامون خوشرنگ تر و خوشمزه تر خواهد شد)
وقتی رنگش به قهوه ای نسبتاًتیره شد از روی شعله برمیداریم .
حالا شیره ی از قبل آماده شده رو که شکر و آب و گلاب و زعفران و عرق هل بود که روی شعله گذاشته بودیم و کمی از حرارت افتاده بود رو به حلوامون کم کم اضافه میکنیم وتند تند هم میزنیم تا گلوله نشود و روی شعله ی زیاد میذاریم و تندتند هم میزنیم تا حلوامون جمع و سفت بشه.
بی نهایت خوشمزس.

از صفحه آشپزی ایرانی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar