صبحانه/ طرز پخت نان ذرت کلمبيايي خوشمزه و متفاوت
باشگاه خبرنگاران/ طرز تهيه نان ذرت کلبميايي يا آرپاس بسيار آسان بوده و جالب است بدانيد که اين نان از صدها سال پيش در مناطق مختلفي از جهان پخت ميشده. هم اکنون اين نان در کلمبيا، ونزوئلا و پاناما طبخ شده و در کنار بسياري از غذاها به خصوص در رستورانهاي سنتي سرو ميشود. دستورالعمل آرپاس بسته به کشورهاي مختلف کمي متفاوت است. براي مثال در ونزوئلا اين نان معمولا کوچکتر و ضخيمتر طبخ شده و در کلمبيا کمي شيرين و نازک است و گاهي هم براي تهيه آن از پنير استفاده ميشود. اين نان به طور سنتي در ظرفي به نان بوداره پخته ميشود، اما به طور معمول نان ذرت کلمبيايي را ميتوان به صورت گريل شده داخل فر يا در تابه با کمي روغن سرخ کرد. در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز تهيه نان ذرت کلمبيايي را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه نان ذرت کلمبيايي يا آرپاس
آب گرم دو فنجان
آرد ذرت دو فنجان
نمک يک قاشق چايخوري
کره پاستوريزه يک قاشق غذاخوري
طرز تهيه نان ذرت کلمبيايي گريل شده يا آرپاس
تهيه نان به شيوه هندي يا نان ايرلندي را پيش از اين به شما آموزش دادهايم و اگر به خاطر داشته باشيد حتي فوت و فنهاي پخت نان خانگي را نيز با شما در ميان گذاشتهايم؛ اما امروز نوبت به تهيه يک نان متفاوت و خوشمزه کلمبيايي رسيده است. براي تهيه نان ذرت يا آرپاس ابتدا بايد يک کاسه متوسط برداريد. آب، آرد ذرت و نمک را داخل کاسه ترکيب کنيد. حدود پنج دقيقه مواد را هم بزنيد تا آب کاملا جذب آرد شود. سپس خمير به دست آمده را کمي ورز دهيد و به شکل گلولهاي اندازه مشت دست در بياوريد. اگر مقدار خمير بيشتر بود چند گلوله درست کنيد.
کره را داخل يک تابه روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود. به کمک قلموي آشپزي خمير را کمي چرب کنيد و به کمک دست سطح آن را صاف کنيد. تکههاي خمير را روي قفسه فر با فاصله از هم بچينيد. فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. يک طرف از خمير را به مدت سه دقيقه داخل فر بپزيد و سپس خمير را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم برشته و قهوهاي رنگ شود (شما همچنين ميتوانيد اين نان را داخل تابهاي نچسب نيز تهيه کنيد).
قفسه فر را بعد از مدت شش دقيقه بيرون بياوريد تا تکههاي نان کمي خنک شوند. اگر دوست داشتيد ميتوانيد قبل از اين که خميرها را داخل فر بگذاريد، کمي سبزيجات معطر روي خميرها بريزيد. نان ذرت کلمبيايي شما آماده است و ميتوانيد آن را به صورت داغ در کنار يک کاسه سوپ گوجه فرنگي يا سوپ تايلندي ميل بفرماييد. شما همچنين ميتوانيد آرپاس را با مقداري بيکن و پنير به صورت ساندويچ نوش جان کنيد.