غذاي اصلي/ طرز تهيه آبگوشت مرغ با لپه
ايران بانو
بروزرسانی

ايران بانو/ در ادامه قصد داريم شما را با طرز تهيه آبگوشت مرغ با لپه آشنا کنيم.
مواد لازم:
▪ مرغ متوسط يک عدد
▪ لپه يک فنجان سرخالي
▪ پياز متوسط يک عدد
▪ مغز ليمو عماني يک قاشق سوپخوري
▪آب گوجه فرنگي يک فنجان
▪ رب گوجه فرنگي يک قاشق سوپخوري
▪ سيب زميني ۵ عدد
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنيد تا طلايي شود.
پياز را در روغن سرخ نماييد و لپه خيس داده شده را به پياز اضافه کرده و لپه را هم کمي تفت دهيد.
مرغ سرخ شده را با ۴ ليوان آب، زردچوبه، لپه و پياز داغ با شعله ملايم بپزيد. سپس مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه کنيد.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سيب زميني را پوست گرفته و با کمي نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنيد.
بعد هم آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد.